Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

lagi z winy modow

PPaN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z wotem a mianowiecie po wgraniu jakiegokolwiek moda zaczyna skakac mi ping z 50 do 300 a najgorsze jest to ze caly czas jest czerwona kropka im wiecej modow tym bardziej skacze ping(do 600 nawet) ma ktos jakies pomysly jak zrobic zeby bylo normalnie 

mam wgrany tylko celownik i hitlog

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Witam mam problem z wotem a mianowiecie po wgraniu jakiegokolwiek moda zaczyna skakac mi ping z 50 do 300 a najgorsze jest to ze caly czas jest czerwona kropka im wiecej modow tym bardziej skacze ping(do 600 nawet) ma ktos jakies pomysly jak zrobic zeby bylo normalnie 

mam wgrany tylko celownik i hitlog

to z jakiejś paczki czy sam wgrywałeś? Może zainstaluj aslaina albo DJa Virusa 

Opublikowano

mam 2 osobne mody z zadnej paczki jak mialem aslaina to mialem po 400 ping i czerwona kropke

Opublikowano

A jeżeli grasz bez modów wszystko jest dobrze? 

Spróbuj zainstalować inne mody i co będzie się działo

Opublikowano

A jeżeli grasz bez modów wszystko jest dobrze? 

Spróbuj zainstalować inne mody i co będzie się działo

jesli nie mam modow wszystko ladnie smiga 50 ping zielona kropka 

wgralem pacze modow aslaina (jakos tak) ping skakal od 200-400 czerwona kropka po odinstalowaniu tego aslaina ping wrovil do normy 

przedwczoraj wgralem sam celownik ping sie lekko podniosl bylo moze z 70 potem do tego celownika dorzucilem jeszcze hitloga ping zaczął skakac 200-400+ cczerwona kropka-- ok skasowalem-- wgralem na odwrot najpierw hitloga ping z minimalna roznica dorzucilem celownik i ping+200-400 czerwona kropka 

teraz gram na samym celowniku

Opublikowano

Sprawdzałeś czy z paczkami modów jest identycznie?  o.O

Porady do: CSGO, Terraria, BF4, WOT, WOT Blitz, Trove, LoL oraz Fifa!

jClHFR0.gif

Opublikowano

to wyglada ze grafa albo procek nie wydala  , kazda ingerecja w wyswietlanie ekranu powoduje wzrost pingow i spadek fps .

gram w wiedzmina 3 na wysokich a ty mi mowisz ze komputer nie wyrabia ;D dobre a fps mam bez zmian

Sprawdzałeś czy z paczkami modów jest identycznie?  o.O

z modami z paczki czy modami sciagnietymi pojedynczo jest to samo

Opublikowano

Zrób test swojego łącza np. tutaj http://www.speedtest.net/pl/

Zobacz jaki masz ping. Jak wysoki to polecam ściągnąć jakiś programik aby prześledzić trasę wysyłanych pakietów. Gdzieś po drodze możesz tracić pakiety i stąd wysoki ping. Polecałbym WinMTR do pobrania np. stąd http://www.darmoweprogramy.org/1358/winmtr

kolego chyba napisalem ze bez modow mam 50 pingu a z modami skacze wiec po co mam roic ten tst laca internetowego jak na nim pokazuje mi 34 ping

Opublikowano

Najwyraźniej te mody które używasz mogą być zawirusowane lub pobierają dosyć sporą ilość komputera nie ma innej odpowiedzi. Jeżeli gra bez modów działa prawidłowo, tak samo internet to 2 rzeczy mamy rozwiązane. Zostaje ci tylko sprawdzenie tych modów. Nie ma potrzebny ani instalowanie od nowa gry lub format komputera tylko i wyłącznie sprawdzenie modów. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...