Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Rangi/Ikonki nadawane poprzez stronę

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy jest plugin/dodatek/strona do TeamSpeak 3 która umożliwia  użytkownikom dodanie rang/ikonek chodzi tu o rangi typu słodziak,gracz csgo itp:.. Jeżeli ktoś nie wie nadal o co chodzi to jest to na tej stronie (http://www.ts24h.pl/?grupy)to nie reklama... O razu mówię, że strona TS3ICONManager nie działa poprawnie i się buguje  chodzi głównie o dodawanie tych ikon w pliku config i aktywowanie rangi. Więc podsumowując jest coś oprócz  TS3ICONManager co pozwala nam dodać rangi ? 

Pozdrawiam kubek :)

671411485514457941894.png

Opublikowano

Witaj, nie nie ma żadnego dodatku, pluginu.

Stronę, którą wysłałeś wykonał mój dobry znajomy.

Kontakt do Niego:

GG: 4045000

Z tego co mi wiadomo koszt samego takiego pluginu w pełni dzialającego to ~ 200zł.
Opublikowano

Zobacz sobie dział poradniki i download ponieważ są tam pisane 2 darmowe boty i z tego co wyczytałem jeden z nich a może nawet oba będą miały zaimplementowana funkcje dawania rangi poprzez www.

Opublikowano

Jak masz serwer na net-speaku  to dodawanie rang ikonek można bez problemu zrobić w ich panelu i jeszcze na dodatek permisje ustawić a z tego co wiem to raczej nie ma takiej strony 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...