Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam pluginu/skryptu na powitanie i pożegnanie gdy się wchodzi na region.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak w temacie, poszukuję pluginu lub skryptu na KOLOROWE POWITANIE I POŻEGNANIE gdy się wchodzi na teren z World Guard. Nie chcę /rg flag <region> greeting/farewell, ponieważ nie można tam ustawiać kolorów.

Z góry dziękuję za pomoc, daję like za pierwszą pomocną odpowiedź, a za coś typu "w World Guard idzie to ustawić" zgłaszam.

Opublikowano

on entering of region "spawn":

send "Powitanie"

Potrzebujesz SkQuery, aby działało.

Jak jeszcze zrobisz mi przed tym tab lub spacje to dam Ci najlepszą odpowiedź i Like :)

Opublikowano

Jak jeszcze zrobisz mi przed tym tab lub spacje to dam Ci najlepszą odpowiedź i Like :)

Nie mam taba w telefonie daj przed send jednego taba lub bodajże cztery spacje.

j

Opublikowano

A jak będzie przy wyjściu, "on leaving"? To jest normalny skrypt czyli zapisuje nazwa.SK i do Script, tak?

Dawno nie pisałem skryptów musisz spróbować metodą prób i błędów(chyba leaveing), tak zapisujesz jak normalny skrypt.

j

Opublikowano

Przy greeting i farewell można ustawiać kolory tylko mają inne oznaczenia, nie trzeba żadnego skryptu. Link: 

wiki.sk89q.com/wiki/WorldGuard/Regions/Flags#State

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

Przy greeting i farewell można ustawiać kolory tylko mają inne oznaczenia, nie trzeba żadnego skryptu. Link: 

wiki.sk89q.com/wiki/WorldGuard/Regions/Flags#State

Też fakt :p Ale skorzystałem już ze skryptu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...