Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Król śmierci - BOSS

boooooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do samego modelu amatorka Booooo

pytam się co to za czarne obwódki na pelerynie i na głowie? 

Weź proszę przestań, nudne to się robi ...

Wszystkim pozytywnie komentującym, dzięki ! :D

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Weź proszę przestań, nudne to się robi ...

Wszystkim pozytywnie komentującym, dzięki ! :D

Przepraszam bo nie rozumiem. 

Mam rozumieć że nudne są czarne kanty na modelach które chcesz sprzedać przez youtuba?

Nie traktuj tego jak hejt ale to bardzo psuje efekt wizualny 

1797821.jpeg

Opublikowano

polecam na przyszłość komendę /cannot dead lub /ca

Model wrażenia nie zrobił tzn.. jakbym miał z tego robić bossa to zmienił bym rozmiar na większy. Bossy powinny być "jebitne" a nie wielkości moba.. Co do modelu samego w sobie to może być, fajna animacja umierania. CHOCIAŻ JA TAM NIE WIEM CZEMU SIĘ JARAMY NA MPC MOBAMY Z INNYCH GIER.

#EMERYTURA

Opublikowano

polecam na przyszłość komendę /cannot dead lub /ca

Model wrażenia nie zrobił tzn.. jakbym miał z tego robić bossa to zmienił bym rozmiar na większy. Bossy powinny być "jebitne" a nie wielkości moba.. Co do modelu samego w sobie to może być, fajna animacja umierania. CHOCIAŻ JA TAM NIE WIEM CZEMU SIĘ JARAMY NA MPC MOBAMY Z INNYCH GIER.

Moby mam wielkości wojownika lub ciut mniejsze. Ten BOSS jest wyższy od wojownika.

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Moby mam wielkości wojownika lub ciut mniejsze. Ten BOSS jest wyższy od wojownika.

ale nie o dużo.. o głowę co najwyżej. Boss powienien być jebitny, jak się go napierdala to powinno się czuć k***a siłę w łapach XDD Nie no tak serio to bossy powinny się wyróżniać w tłumie, przede-wszystkim.. powinny być przynajmniej 2.5x większe od przypisanych mobów. Ja to przeważnie jak exportuje moba to w 2 wymiarach jednego małego i drugiego przeważnie o 3-4 razy większego. I patrze który rozmiar jest bardziej w jego "stylu".

#EMERYTURA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...