Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy w świecie WoW'a - Warmane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. zaczynam przygode z WoW'em , kolega podesłał mi stronke tego Warmane ale nie wiem jaki server tam wybrać, jestem kompletnie zielony. nie wiem wgl jaki expansion wybrać w pobieraniu ;/.. da ktoś pare wskazówek ?

Opublikowano

jeśli insteresuje cie duza liczba graczy to lordareon ma wieczorami około 10k czyli najwiecej  i jesli bys chcial akurat na tym to musisz sciagnac wrath of the lich king 

Opublikowano

Jezeli chcesz byc dobry w te klocki, (wow) to odpuść sobie Warmane, i idź na nostalrius.org. Najwięcej doświadczenia zyskasz na Vanilli gdzie trzeba wszystko robic ręcznie i rzecz, którą zdobyłeś satysfakcjonuje Cie.

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano

UP, Ten serwer to mistrzostwo tym bardziej, że jest to projekt który cieszył się ogromnym zainteresowaniem jeszcze na długo przed startem. Takie serwery mają przed sobą długą przyszłość i sam komfort gry jest bardzo wysoki. Ale żeby grać tutaj to trzeba lubić podstawkę wowa. Takim samym projektem ma być corecraft na tbc, tyle że instant level co mnie odrzuca totalnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...