Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niezniszczalny Teemo

wgnsy123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż na rankedach trzeci raz spotkałem teemo, który mógł stanąć w miejscu na low hp niezniszczalny i nawalać ;_: Nie wiem właśnie jak, jakiś hack czy raczej coś innego?

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

Nie ma możliwości że postać była "niezniszczalna" mógł byś trochę jaśniej opisać sytuację? Może to był błąd wizualny.

fa8e87328_aeseees.png

Opublikowano

Po prostu "lałem" się z teemo, a ten gdy miał low hp stanął i zaczął mnie nawalać, gdy ja nie mogłem mu zadać żadnego dmg.

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

Po prostu "lałem" się z teemo, a ten gdy miał low hp stanął i zaczął mnie nawalać, gdy ja nie mogłem mu zadać żadnego dmg.

Prawdopodobnie dostałeś blind, a ty się dziwisz że mu nic nie biłeś :D

fa8e87328_aeseees.png

Opublikowano

Jego Q to blind,nie bijesz mu nic

79160594027661829163.png

Opublikowano

Nie tylko jemu ale wszystkim wrogim bohaterom oraz jednostką. ;)

­

Tylko z autoataków...

Tak, to był Blind, musisz go uderzyć spellem który nie jest nakładany na AA...

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Chciałem napisać o takiej samej sytuacji ale z Illoi, ale to było na PBE. 1 vs 5 a HP mu się nie spadało. Myślę, że jest jakiś ukryty bug.

Opublikowano

Jeżeli biłeś się z nim przy pomocy autoataków/bądź umiejętności wzmacniających autoataki jakich jak "W" Jax'a etc. to pewnie po prostu dostałeś blind'a, czyli "Q" teemo.

giphy.gif

Opublikowano

Czasem opłaca się odpuścić walkę z Teemo, nawet gdy ma końcówkę HP. Po pierwsze blind, a po drugie ma takiego speeda, że nie uciekniesz przed nim choćbyś kilka razy użył flasha ;p Na wysokim lvlu i jak jest bardzo wyfarmiony to przy wysokiej prędkości ataku faktycznie może być niezniszczalny :)

Opublikowano

Przecież napisałem, że to bug i to również działa z illoi Jezu.

Teemo my blinda, a illaoi 1v5 jest niezniszczalna, bo jej się odnawia hp jak bije mackami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...