Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BO3] DLC Awakening - Ile gra osób? Opłaca się?

kakako15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od tygodnia jestem posiadaczem ps 4 oraz gry CoD BO 3.

Chciałbym wiedzieć czy opłaca się kupować dlc (awakening) gdyż nigdy nie kupowałem dlc do tej serii (grałem na PC).

Dużo będzie grało graczy (około)?

Jaka będzie cena dlc?

Po jakim czasie będzie mniej graczy (około)?

Będzie to klasyczna mapka (tylko zombie bez jakiś bossów)?

Czy kupię dlc to moge zaprosić i grać ze znajomymi co nie mają zakupionego dlc na mapach z dlc?

@Edit

Czy będzie możliwość samodzielnego kupna mapy The Giant Zombies?

Opublikowano

Ci którzy kupili sesonpassa napewno na dlc będa a ludzi było dużo bo wszyscy kupili go dla Der Riese ( Giant) . Wątpię, chyba że gdy wyjdą przynajmniej 2/3 DLC gdyż TheGiant jest raczej jednym z czynników zachęcających do zakupu Seasona.   Ja raczej kupię Sesona przed ogłoszeniem dla dla PC bo obecnie nie ma sensu.

Dużo będzie grało graczy (około)?  Będzie z kim pograc.

Jaka będzie cena dlc? Seson Pass to 49E. DLC pewnei jak zawsze 15E.

Po jakim czasie będzie mniej graczy (około)? Nie wiem, raczej ilosc nie zmaleje bo tego DLC nie oddadza. Jedynie ogolna ilosc graczy bo3.

Będzie to klasyczna mapka (tylko zombie bez jakiś bossów)? Chyba tak.

Czy kupię dlc to moge zaprosić i grać ze znajomymi co nie mają zakupionego dlc na mapach z dlc? Nie, musza kupic.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ci którzy kupili sesonpassa napewno na dlc będa a ludzi było dużo bo wszyscy kupili go dla Der Riese ( Giant) . Wątpię, chyba że gdy wyjdą przynajmniej 2/3 DLC gdyż TheGiant jest raczej jednym z czynników zachęcających do zakupu Seasona. Ja raczej kupię Sesona przed ogłoszeniem dla dla PC bo obecnie nie ma sensu.

Dużo będzie grało graczy (około)? Będzie z kim pograc.

Jaka będzie cena dlc? Seson Pass to 49E. DLC pewnei jak zawsze 15E.

Po jakim czasie będzie mniej graczy (około)? Nie wiem, raczej ilosc nie zmaleje bo tego DLC nie oddadza. Jedynie ogolna ilosc graczy bo3.

Będzie to klasyczna mapka (tylko zombie bez jakiś bossów)? Chyba tak.

Czy kupię dlc to moge zaprosić i grać ze znajomymi co nie mają zakupionego dlc na mapach z dlc? Nie, musza kupic.

Ludzie grają, z mojego klanu praktycznie wszyscy zakupili.

Jak chcesz pograć to mój PSN;

Tabciogaraj

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

Oplaca sie, szczegolnie na PS4, najwiecej ludzi gra, miesiac wczesniej. 1 raz czekam chyba na mapy do multi w DLC :D są tak genialne, szczegolnie Skyjacked. Zombie jak zwykle sztos, kupuj season passa i sie nie zastanawiaj

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Koledze chodzi o PC.Na PC (jak i na XO) premiera tego dlc(i raczej wszystkich innych)jest opóźniona o mniej więcej miesiąc.Sony i Trollarch tak sobie pogadali i załatwili sprawe zielonych papierków ^^.Myślę że warto kupić dla der Eisendrache,do tego mapy na multi.No,jeszcze jak kupisz seasona to bdziesz miał wszystkie DLC.
Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...