Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o VACa

rytvek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, 4 dni haxowalem na koncie kolegi, nie zlapal mnie VAC, potem przeszedłem na swoje konto z 10k h, i tam wyłapałem overa i dostałem VACa i mam to na profilu u siebie. A temu koledze dopiero dzisiaj o 16 wskoczył podobno Overwatch, a na profilu nic nie ma że zarejestrowało blokade VAC choć w menu jest globalna kara czasowa. Możliwe żeby dopiero po 4 dniach wskoczyło to? a u mnie na koncie po 1h? 

Opublikowano

Skoro cheatowałeś i dostałeś bana to chyba wszystko działa prawidłowo, proste i logiczne.

Dziwią mnie ludzie, którzy myślą, że przechytrzą VALVE ANTYCHEAT'a.  o.O

­

Opublikowano

ale on dalej nie ma nic na profilu, że VAC. Valve jeszcze sprawdza jaki werdykt dali ludzie?

ktoś nie zczaił, VAC mnie nie złapał, tylko ludzie z Overwatcha.. -.-

Opublikowano

Zaraz zaraz, cheatowałeś na koncie kolegi, a na swoim OW dostałeś? Trochę bez sensu to jest... W takim wypadku prędzej anticheat by cię wyłapał, bo co na OW mieliby zobaczyć jak na swoim niby czysto leciałeś? 

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

Zaraz zaraz, cheatowałeś na koncie kolegi, a na swoim OW dostałeś? Trochę bez sensu to jest... W takim wypadku prędzej anticheat by cię wyłapał, bo co na OW mieliby zobaczyć jak na swoim niby czysto leciałeś? 

dokładnie, było trzeba usunąć wspomagacza

ps. 10k godzin(?) i cheaty?

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...