Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tnie oraz crashuje lola, mimo dobrego łącza

Just Faldhor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Nieważne czy custom czy zwykła czy nawet oglądanie. Po chwili lol sie crashuje zaczyna lagować a ping jest normalny. Komputer też jest mega dobry, wiec nie wiem gdzie problem. robie repair i jakiś czas działa dobrze i nagle jeb znowu muli ?? 

Opublikowano

Gdybyś mógł dokładniej opisać swój problem, lub podrzucić logi z gry.

W tym stanie nie jestem Ci pomóc, podałeś za mało informacji.

fa8e87328_aeseees.png

Opublikowano

Tak jak w temacie. Nieważne czy custom czy zwykła czy nawet oglądanie. Po chwili lol sie crashuje zaczyna lagować a ping jest normalny. Komputer też jest mega dobry, wiec nie wiem gdzie problem. robie repair i jakiś czas działa dobrze i nagle jeb znowu muli ?? 

Wygląda jak problem z packetlostem. Kto jest Twoim ISP? Support Riotu podaje jako rozwiązanie problemu WTFast, ale jest on płatny od kilku dni. Możesz sprówać też odpalić cmd (win + r) i spróbować ipconfig /flushdns.

>B.

fiR919k.png

Opublikowano

Tu nie chodzi o ping czy packet losty w necie. Między tobą a lolem pakiety mogą iść przez sieć serwerów telia.net, a że są one w opłakanym stanie, to często pakiety stoją na serwerze i w ogóle nie docierają do serwerów lola. Riot podaje WTFast jako solucję ... od kilku dni płatną. Innej opcji nie ma na chwilę obecną.

>B.

fiR919k.png

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej pisał, prawdopodobnie jedynym wyjściem z tego jest użycie WTFast, lecz niestety jest to płatne :/

fa8e87328_aeseees.png

Opublikowano

Czyli póki co bez WTFast nic nie da się z tym zrobić ? o.O Czy dopóki serwerów nie ogarną ? 

Na chwilę obecną nie znam rozwiązania, a w sieciach trochę siedzę. O ile droga na serwery w przypadku Plusa też wiedzie przez telia.net, to na chwilę obecną zostaje WTFast, który jest płatny i nie gwarantuje 100% działania. Jest chyba trial jeszcze więc możesz spróbować za darmo chwilę. U mnie raz działało, a raz nie i w efekcie nie skusiłem się na zakup.

Pozdrawiam

>B.

@Edit

Znalazłem jeszcze taki temat, może Tobie akurat coś pomoże :) 

CLICK

fiR919k.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...