Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

#1 Smite - Zeus to pener

ShaOoKahN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przez te lagi które miałeś to jest nie do oglądania :/ Ale nie zmienia to faktu że zeus jest op jak.. a jak na pierwszy mecz / jeden z pierwszych to poszło Ci całkiem dobrze, trudno ocenić bo to były boty.

Opublikowano

Mnie się osobiście filmik podoba. Fakt, że te lagi psują przyjemność z oglądania, ale idzie to przeżyć.

Jak na pierwszy mecz, faktycznie, całkiem dobrze Ci idzie. Boty to mimo wszystko boty i gra przeciwko nim jest znacznie łatwiejsza niż normalna rozgrywka. Jednak od czegoś trzeba zacząć.

Zeus jest tak samo dobry jak inni bogowie, kwestia umiejętności gracza. Owszem, ma wysokie dmg, lecz kosztem swojej, zerowej prawie, obrony. 

Tak w ogóle, bardzo fajnie, że zainteresowałem się tym tytułem, bo osobiście uważam, iż jest wart uwagi. Wielkim plusem tej gry jest przede wszystkim łatwej jej poznanie dla nowych osób. Z meczu na mecz będzie coraz lepiej. 

Powodzenia życzę! 

Opublikowano

Przez te lagi które miałeś to jest nie do oglądania :/ Ale nie zmienia to faktu że zeus jest op jak.. a jak na pierwszy mecz / jeden z pierwszych to poszło Ci całkiem dobrze, trudno ocenić bo to były boty.

Dziwne że to boty dobrało, klikłem 3 vs 3 ;/

A lagów w 2 odcinku już nie powinno być ;d

Mnie się osobiście filmik podoba. Fakt, że te lagi psują przyjemność z oglądania, ale idzie to przeżyć.

Jak na pierwszy mecz, faktycznie, całkiem dobrze Ci idzie. Boty to mimo wszystko boty i gra przeciwko nim jest znacznie łatwiejsza niż normalna rozgrywka. Jednak od czegoś trzeba zacząć.

Zeus jest tak samo dobry jak inni bogowie, kwestia umiejętności gracza. Owszem, ma wysokie dmg, lecz kosztem swojej, zerowej prawie, obrony. 

Tak w ogóle, bardzo fajnie, że zainteresowałem się tym tytułem, bo osobiście uważam, iż jest wart uwagi. Wielkim plusem tej gry jest przede wszystkim łatwej jej poznanie dla nowych osób. Z meczu na mecz będzie coraz lepiej. 

Powodzenia życzę! 

Bez lagów pewnie by się lepiej oglądało,ale i tak filmik na plus.

Fajnie by było jakbyście komentowali pod filmem na yt ;D

509790sygna.jpg

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...