Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki serwer jest najbardziej grywalny

Drzewiako

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

dragon network polecam fajny jest gram tam od dawna i mimo upływu czasu ciągle się trzyma

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A co z ratami ? Ostatnio nie mam w co grać i melancholijnie potrzebuję zagrać w starego, poczciwego L2 :) I który Chronicle jak mozna wiedzieć. Może jakiś link też jak mogę prosić :D

Opublikowano

To zależy z jakimi ratami serwera poszukujesz choc jesli chodzi mid/low rate w ciagu 2 tygodni wstaje l2gods.com strona ma byc na dniach online i jestem bardzo ciekawy tego projektu z tego wzgledu bo robią go konkretni admini którzy są także developerami , programistami pracowali w takich projektach jak dragon , the abyss. Server zapowiada sie bardzo konkretnie puki co nigdzie sie nie ogłaszaja byla tylko informacja na jakims portalu/forum jesli znajde to ci wysle. Bardzo duze zainteresowanie mają  i ja napewno tam zajrze bo projekty które tworzyli staly po pare lat. Z tego co wiem to server interlude x25 spoil x5 drop x2 quest x2/x1 buff npc shop do b 1/2 profka adena 3 quest sub za vote nobles quest / vote bardzo duza ilosc. Server z tego co widzialem to zapowiada sie na dzien dobry z 3/4k online  nawet łowienie ryb ma funkcjonowac i byc troche zmodernizowane.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A co z ratami ? Ostatnio nie mam w co grać i melancholijnie potrzebuję zagrać w starego, poczciwego L2 :) I który Chronicle jak mozna wiedzieć. Może jakiś link też jak mogę prosić :D

na dragonie masz 25x. Sama gram na dragon http://www.dragon-network.net/

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...