Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Dziwne lagi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Często mam dziwne lagi podczas grania na eb. zwykle pojawia się na początku rundy, tylko na summoner's rift. wygląda to tak że nagle cała gra się zacina i przez pierwsze kilka minut nie można nic zrobić. później można jedynie zamknąć proces lola i wrócić z powrotem do gry. zwykle mam takiego laga gdy odpalam jakiś skrypt pierwszy raz. czasami pojawia sie też w trakcie ładowania do gry. troche to wkurwiające bo cały czas mam leaverbustera. jak to naprawić?

Opublikowano

Czekaj mam coś podobnego, chodzi Ci o to że jak sie gra zaczyna to nie wczytują się postacie?

Opublikowano

Czekaj mam coś podobnego, chodzi Ci o to że jak sie gra zaczyna to nie wczytują się postacie?

nie. chodzi mi o to że na początku gry, zwykle zanim pojawią się miniony, wywala mi laga który zatrzymuje gre i nawet nie pozwala ruszyć kursorem.

Opublikowano

Ja dzisiaj i tylko dzisiaj, wcześniej tak nie miałem. Takie ściny i to zawsze w sytuacjach kryzysowych.. już mnie nerwica jasna bierze, ma ktoś tak? Jakby lag, ale ping mam normalny.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Mialem to samo kiedys, tylko ten lag trwał max 20 sec, ale to było strasznie uporczywe.

Łapię też dziwne freezy, zwłaszcza na yasuo, skille lecą z opóżnieniem, taki jeden wielki lag, głownie na yasuo, combo nie idzie zrobić bo słaba reakcja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...