Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Gra bez bola

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesli gralem na bolu jakis rok prawda?Przez co mechanika moja ucierpiala bo nie ogarniam sporej ilosci trudnych championow dobrze typu Ahri,Xerath.Ale mam spora wiedze o grze bo ogladalem mase streamerow czytalem sporo rzeczy itp.To mam szanse cos wbic jakas dobra dywizje bez grania na bolu?

Opublikowano

Zagraj i się przekonasz, ciężko jest określić czy wbijesz dobrą dywizję po takiej wiadomości, przynajmniej mi.

Opublikowano

jeżeli masz dobrą reakcje to dasz rade, bo nawet ruchy evade zapamiętałeś zapewne

Dzisiaj zagralem dwa rankedy to dogdowalem spelle sam prawie jak bym evadee mial.Jednak granie na skryptach tez czegos uczy :D

Opublikowano

Poćwiczysz troche i się przyzwyczaisz, obecnie gram na elobuddy ale w grze jakoś nie czuje potrzeby zawsze używania go, evade wyłączone ale odruchy dodgowania skilli mam automatyczne.

Opublikowano

Poćwiczysz troche i się przyzwyczaisz, obecnie gram na elobuddy ale w grze jakoś nie czuje potrzeby zawsze używania go, evade wyłączone ale odruchy dodgowania skilli mam automatyczne.

tzn od grania z Evade nauczyłeś się dodgować skille? pierwszo o czymś takim słyszę, i muszę powiedzieć że ciekawi mnie to.

Co do topicu, według mnie to masz szansę wbić nawet wysoką dywizje, wystarczająco wysoką żeby ominąć te niskie dywizje z flame kidsami i afk'rami,

Oczywiścię sama wiedza nie wygra za cb gry, więc musisz wejść i pograć pare gierek, znów się przyzwyczaić do mechaniki gry,

Ale według mnie to po paru grach przyzwyczaisz się i do BoL'a już chyba nie wrócisz, bo po co :)

harley.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...