Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przelew - czy został wykonany?

Planta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

W dniu 28.12.2015 został wykonany ( prawdopodobnie ) do mnie przelew z banku mBank na moje konto bankowe ( Bank Pocztowy )
Dziś jest 02.01.2016 i dalej nie zaksięgowano przelewu. Czy jest możliwe, że przez ten okres jeszcze przelew nie doszedł czy po prostu kolo mnie oszukał ?
Wszystkie dane na załączonym foto się zgadzają, niestety zakup nie odbywał się poza allegro.

16890224.jpg?1451743491

Dla mnie nic przy załączonym zrzucie ekranu nie było majstrowane. Zrzut był wysłany na gg a po transakcji gość usunął go ( tyle, że ja sobie go zapisałem ) 

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Dla mnie nic przy załączonym zrzucie ekranu nie było majstrowane. Zrzut był wysłany na gg a po transakcji gość usunął go ( tyle, że ja sobie go zapisałem ) 

Można sobie takie coś wyedytować, wystarczy kliknąć PPM>Zbadaj element a potem się edytuje wszystko i ciężko cokolwiek zauważyć. A przelew po takim czasie powinien dojść, więc coś tu musi być nie tak.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Można sobie takie coś wyedytować, wystarczy kliknąć PPM>Zbadaj element a potem się edytuje wszystko i ciężko cokolwiek zauważyć. A przelew po takim czasie powinien dojść, więc coś tu musi być nie tak.

Też się zwiedziłem, bo patrzę na zrzuty za inne zakupy i też robione z mBank i tak samo wyglądają.

Nie wiedziałem, że jest taka możliwość jak wyżej wymieniłeś, bo do tej pory zawsze korzystałem z zrzutów i było dobrze a teraz prawdopodobnie zostałem oszukany, bo przelew nie dotarł po takim czasie. Na szczęście mam jego dane i sobie załatwie tą sprawe..

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...