Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy na globalu łatwo wyrwac bana za moda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie dawno zaczołem grać na PLu serwer Negros latam sobie od początku na modzie + wh i wszystko jest spoko :P w dodatku na każdym ch co zaloguje w m2 spot shinsoo dzikusy każdy jedzie na wh i pelerynkach i o bana raczej nie ma tu mowy, nie wiem chyba juz przestali banować bo co chwile spotykam kogoś albo na pelerynkach albo wh

Opublikowano

Bana złapać bardzo łatwo, ale wtedy gdy nie ma eventów. Teraz dropią skarpetki, botów wystawionych jest bardzo duzo, na miejsce jednego przychodzi drugi, więc rzeczywiście jest to widoczne. Ale niech tylko skarpetki się skończą i ktoś spróbuje wystawić bota, to na pewno szybko go zbanują.

who cares?

Opublikowano

To zależy jak będziesz go używać, jeżeli będziesz się kryć i nie będziesz dawać po sobie znać, że z niego korzystasz to bana nie dostaniesz.

Opublikowano

U mnie mod chodzil 9 dni . Na etolinie a dokladnie na 6 kontach , Na żadnym nie mam bana . Ustawiony wh donator expa pickup na wybrane itemy . 

BUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...