Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cena Konta

KajSon1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ile warte konto z  1.5euro i gra taka jak cs go i euro truck simulator 2 (Jakies tam jeszcze zwalone gry za 9 euro )

Te gry za 9  euro to i bomber defense,biology battle Tobe's Vertical Adventure

chce konkretna cene za to konto 

Opublikowano

Tak jak napisał kolega wyżej. Raczej więcej nie wyciągniesz, bo każdy kupujący tak naprawdę ryzykuje, ty zawsze możesz odzyskać to konto, on nie.

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

lepiej kupić od sprawdzonego sprzedawcy na allegro za 30zł i dorzucić 30zł na paysafecard lub przelew na aktywacje rynku i masz 100% swoje konto bez ryzyka że jest tam ban i w razie kradzieży możesz je odzyskać a takie kupione w ciemno dość że wydasz na nie to jeszcze łatwo możesz je stracić ja od brata kupiłem konto i pokłóciłem się  z nim i odzyskał to konto bo był pierwszym właścicielem konta  i jego email był pierwszym zarejestrowanym na tym koncie.

Opublikowano

Gdyby nie to że masz nowe konto na mpc to te 50/60zł psc ( Bynajmniej ja takie po tyle sprzedawałem i schodziły jak bułeczki :D )

Allegro mało kto się interesuje i każdy by chciał kupić za darmo ...

Opublikowano

Miałem na myśli że dużo kont jest wystawionych i mało kto tam kupuję bo się boją o kradzież.

Wystawiłem konto na Mpc to dzień/dwa już ktoś kupił a na allegro nawet się nikt nie odezwał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...