Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

H1Z1 - opłaca się kupić?

Avertus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, promocja się kończy i zastanawiamy się z kolegami czy kupować giereczkę. Głównie chodzi nam o BR w 3/4/5 osób. Opłaca się? Da się coś na tej grze zarobić? Podobno co tydzień dostaje się jakiś item za kilka euro, prawda? 

Opublikowano

H1Z1 jest na pewno warte kupna, gra się naprawdę bardzo przyjemnie, a Battle Royale naprawdę wciąga.

Co do tych itemków to nic mi o czymś takim nie wiadomo, mam H1Z1 nic za darmo się nie dostaje.

Jedynie jak uda ci się skończyć Battle Royale odpowiednio wysoko, to dostajesz różne itemki.

Są to skrzynki, jakieś części garderoby, im wyżej będziesz, tym lepsze rzeczy dostaniesz.

Opublikowano

H1Z1 jest na pewno warte kupna, gra się naprawdę bardzo przyjemnie, a Battle Royale naprawdę wciąga.

Co do tych itemków to nic mi o czymś takim nie wiadomo, mam H1Z1 nic za darmo się nie dostaje.

Jedynie jak uda ci się skończyć Battle Royale odpowiednio wysoko, to dostajesz różne itemki.

Są to skrzynki, jakieś części garderoby, im wyżej będziesz, tym lepsze rzeczy dostaniesz.

Co do tego itemu co tydzień w środę to tak wyczytałem w jednej z recenzji na steam'ie xD

Opublikowano

Kupiłem już jakiś czas temu, nie miałem ekipy ale zostałem przygarnięty :) Teraz jestem w największym klanie na serwerze Kraków. NMx pozdrawia.

Polecam, kupuj bo warto, ostatnio jest mniej cziterów i gra się dosyć przyjemnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...