Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem :v

SeNtiiX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , od wczoraj mam problem z WoT , chodzi o to , że jak jestem już na bitwie wszystko znika jak bym nacisnął klawisz ,,v,, ale celownik zostaje , wszystko inne gra(chodzi mi o menu) , bardzo proszę o pomoc, denerwuje mnie już ten brak mini mapy . Nie wiem czym to jest spowodowane ( może jakimś przyciskiem , bo korzystam z laptopa) , bardzo proszę o pomoc.

Opublikowano

Już widzę te płaczki "laptop nie jest do gier" xD:D

Usuń zawartość folderu res_mods/9.13 i sprawdż integralność plików 

Aby sprawdzić te pliki, prosimy wykonać następujące kroki:
  1. Pobierz odpowiedni plik zip klikając tutaj.
  2. Otwórz pobrany plik zip i wypakuj plik *.BAT.
  3. Przenieś lub bezpośrednio wypakuj ten plik do folderu World of Tanks.
  4. Uruchom go, klikając dwa razy na ikonę. W ten sposób wymuszone zostanie sprawdzanie integralności plików poprzez WoTLauncher.exe.

Plik z oficjalnego supportu gry

Opublikowano

Na ch... wy mu karzecie usuwać mody? Czy w ogołe ktoś z was wie że launcher gry ma taki fajny przycisk który jest połączony z przyciskiem "GRAJ", jest taka strzałeczka, klikasz w nią i kliknij "Uruchom gre w trybie bezpieczny" jeżeli to ci nie pomogło, robisz reinstal całej gry, jeżeli to ci nadal nie pomogło robisz reinstal gry + aktualizacja wszystkich sterowników, jeżeli to ci nie pomoże szukasz innej gry.

signature.png

Opublikowano

Na ch... wy mu karzecie usuwać mody? Czy w ogołe ktoś z was wie że launcher gry ma taki fajny przycisk który jest połączony z przyciskiem "GRAJ", jest taka strzałeczka, klikasz w nią i kliknij "Uruchom gre w trybie bezpieczny" jeżeli to ci nie pomogło, robisz reinstal całej gry, jeżeli to ci nadal nie pomogło robisz reinstal gry + aktualizacja wszystkich sterowników, jeżeli to ci nie pomoże szukasz innej gry.

Takie rzeczy dzieją się zazwyczaj po instalacji modów.

Opublikowano

Tak czy siak zrobiłem tak jak kolega wcześniej mówił , odpaliłem bezpiecznie bez modów , i nie działało . Wgl wcześniej nie instalowałem modów , ale mam WoT od kolegi więc może on. Wgrałem 1 raz u siebie mody i też nie widzę mapki , niczego.

Opublikowano

Nigdy nie bierze się WoT'a z innego pc, bo się najróżniejsze kwiatki mogą robić. Pobierz grę normalnie i nie będzie problemów.

Opublikowano

Taka ciekawostka , zalogowałem się na moje stare konto i tam wszystko działa normalnie.. A na nowym nadal nic .. , kolega się zalogował na moje nowe i on normalnie widzi o co chodzi :v...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...