Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

hldj

EnderGamer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Potrzebuję pomocy. Wszystko robię tak jak na filmikach, a gdy już odpalam cs'a i wpisuję la, to po kliknięciu numerku 3 i następnie w grze kliknięciu P, nic się nie włącza, a w konsoli wyskakuje Unknown command "muza". Błagam o pomoc.

Myślę, że pomogłem jeśli tak daj +

76561198037263640.png

Opublikowano

Skoro tak wyskakuje to nie dodałeś aliasu do cfg, jak coś to cfg teraz znajduje się w: ...\Steam\userdata\<YOURID>\730\local\cfg

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

Skoro tak wyskakuje to nie dodałeś aliasu do cfg, jak coś to cfg teraz znajduje się w: ...\Steam\userdata\<YOURID>\730\local\cfg

Czyli mam dodać to:

alias muza "muzaon"

alias muzaon "voice_inputfromfile 1; voice_loopback 1; +voicerecord; alias muza muzaoff"
alias muzaoff "voice_inputfromfile 0; voice_loopback 0; -voicerecord; alias muza muzaon"
bind "MOUSE5" "muza"
alias voiceON "+voicerecord; bind KLAWISZ voiceOFF"
alias voiceOFF "-voicerecord; bind KLAWISZ4 voiceON"

W configu cs'a i w tym?

76561198037263640.png

Opublikowano

Cfg znajduje się teraz tam gdzie napisałem, w folderze z cs'em jeśli masz plik cfg to on nie działa. Zrób tak jak na filmiku tylko w ścieżce ...\Steam\userdata\<YOURID>\730\local\cfg

Opublikowano

Ok. Działa. Teraz problem w tym, że niby się odpala itp, ale gdy klikam p piosenka nie leci, a słyszę samego siebie.

76561198037263640.png

Opublikowano

Masz wrzucone piosenki, wybrałeś piosenkę wpisując jej numer? Jeśli robisz z filmiku starszego niż pół roku (a pewnie robisz), to parametry co do konwertowania piosenek są błędne, ponieważ Valve zmieniło kodek dźwięku (nie mam pojęcia jak trzeba aktualnie konwertować). Twoje piosenki będą, albo piskliwe, albo strasznie wolne.

Opublikowano

HLDJ po update w grudniu nie działa. Użyj SLAM-a, jest o wiele prostszy w obsłudze i konfiguracji, a ponadto ma wbudowany konwerter, oszczędzając wiele zbędnych problemów. Ach, zapomniałem o najważniejszym – ten działa. :)

Opublikowano

@2up
dzieki!

Co zrobisz? nic nie zrobisz!

xu7iWe.png.pagespeed.ic.Hq5547lA_u.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...