Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Program przestał działa w trakcie

elbanditos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie i na wstępie życzę wszystkim użytkownikom szczęśliwego Nowego Roku :)

Mam problem, otóż zakupiłem fife 24 grudnia, odpaliłem normalnie grałem. Mam przegrane 5h. Nagle następnego dnia coś się zaczęło psuć. Fifa odpala mi normalnie. Uruchamia się luncher, gra, wybieram język, kontroler, oraz ustawienia. Po tym następuje wczytywanie i próba logowania z siecią. Właśnie w tym momencie FIFA przestaje działać. Nie wiem już co mam zrobić. Próbowałem totalnie wszystkiego od reinstali, naprawy, zmiany ustawień, sterów grafy, naprawy plików systemowych, usuwania folderów, reinsala origina, wyłączenia zapisu w chmurze. No nic totalnie nic nie działa.. Proszę o pomoc, co zrobić żeby w końcu odpaliło. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam.

PS Dodam, że nawet po próbie instalacji DEMA, w celu sprawdzenia czy działa jest to samo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...