Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarobić szybko 300 zł do ręki!

mareqqqq.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie, potrzebuję 300zł do ręki, ale nie mam pomysłu jak to zarobić :(. Każda satysfakcjonująca mnie odpowiedź like!­

Pomogłem, strzel duży przycisk Lubię To!­

Opublikowano

-ukradnij to najszybsza metoda..

-zarób w kościele rozdając jakieś ulotki albo coś

-idz do pracy jako pomocnik powiedz że chcesz zarobić i zrobisz absolutnie wszystko aby uzbierać hajs który ci się należy

- twój tata i twoja mama zarabiają sporo? powiedz żeby dawali ci kieszonkowe, możesz też dla nich pracować (koszenie trawnika,zmywanie,sprzątanie czy coś 5 zł za godzine) i tyle

@Intense,

ja nie dostaje z tego hajsu, ja dostaje od ojca miesięcznie kieszonkowe  ok.50 zł tak o.. i  5+ zł jeśli ktoś pożyczy ode mnie hajs :D

Opublikowano

@mareqqqq.

to standardowo ulotki, chyba najlepsze na ten wiek

ew. jezeli jakaś wieś to możesz sie spytać czy nie pomoc w odsniezaniu

Opublikowano

Na krajówce dobrze płacą.

A tak serio to nie ma szybkiej metody, chyba, że masz znajomości.
Idź na wykładanie towaru lub rozdawanie ulotek i tyle. Z czasem będzie nawet ponad 300...

banner.jpg

Opublikowano

only allegro, najlepszy i najszybszy sposób chyba, że od kogoś pożyczysz. 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Na stacjach benzynowych często szukają sprzątaczy na 1/4, ewentualnie w dużych, sieciowych supermarketach możesz roznosić towar. Z tym, że to nie od ręki, a za co najmniej dwa tygodnie. Ewentualnie możesz rozejrzeć się po rzeczach jakie masz a są Ci niepotrzebne i kilka sprzedać. Jak masz elektrośmieci tym lepiej, duże sieciówki ze sprzętem AGD/RTV często skupują takie rzeczy za kilkanaście/dziesiąt złotych od sztuki (nie mówimy o bateriach rzecz jasna, jakieś stare telewizory czy cusik - zamiast oddawać na recykling za darmo, możesz się pozbyć z dopłatą).

Qui est le prochain?

Opublikowano

Idź na jakiś złom samochodowy się zapytać.

Ja już 2,5 roku tak pracuje.Najczęściej jak się mocniej wysilisz i szefu to zauważy to daje podwyżkę.

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano

Po pierwsze:

Zadaj sobie pytanie w czym jesteś dobry

Po drugie:

Czy w Twojej okolicy jest zapotrzebowanie na ten profil usługi

Po trzecie:

Znajdź rynek zbytu i działaj.

Przy dobrych wiatrach zarobisz nawet i więcej.

arijh2.jpg

Opublikowano

Napewno masz jakieś stare gry, psp, obrazy, nie wiem, obyle co czego już nie używasz.

Wystaw to na allegro czy na olx i sprzedaj to.

Łatwa i szybka kasa.

harley.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...