Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Problem z handlem

NewLar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka tak jak w temacie mam problem z handlem na steam ;/ Chodzi o to ze wczoraj kliknąłem ,,Anuluj wszystkie oferty" i teraz żadna nie chce przychodzić xD zmieniałem nawet trade linka ale to i tak nie pomogło ;/ i tak za bardzo nwm co mam zrobic XDD 

Nowy trade link jak by ktoś chciał zobaczyć ze nie można  https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=253114880&token=qBRYqPZJ

Dziena za pomoc z gory 

Opublikowano

Nic to nie pomoglo ;/ Nie możesz się wymienić z (Nick kolegi), ponieważ wszystkie twoje oferty wymian zostały niedawno anulowane. i nowy trade linke tez nie pomógł ;/ 

Opublikowano

Może steam wprowadził jakieś nowe zabezpieczenia, ile czasu mineło od czasu anulowania ofert ?

Opublikowano

2 dni ;/ jak wchodzę na scrap.tf to nie mogę się wymieniać i wyskakuje mi informacja ze It seems you're unable to trade right now. Make sure you don't have a trade ban and your inventory is set to private.

Opublikowano

Spróbuj poczekać 72h, mój kolega na CS GO Lounge miał taki problem, poczekał te 3 dni=72 h i wszystko działało

Opublikowano

Szybko nie odpiszą trzeba czekać +/- 10 dni mogą odpisać po 1 dni lub miesiącu

Opublikowano

Prosze to co mi odpisali bo ktos tam chcial 

Hello Karol,

Thank you for contacting Steam Support.

We apologize for the delay.

Cancelling trades that are pending or in a trade hold will begin a 7 day trading cooldown on your account to prevent any further unauthorized attempts to trade away items.

Steam Support is unable to remove this restriction.

For information on why we’ve implemented trade holds, please see our News release:

http://store.steampowered.com/news/19618/

We also suggest reading this FAQ article:

Title: Steam trade holds
Link: https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=8078-TPHC-6195&l=english

For more information about the Steam Guard Mobile Authenticator please check the following link:

Title: Steam Guard Mobile Authenticator
Link: http://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=8625-WRAH-9030

Opublikowano

Znaczy teraz są nowe zabezpieczenia jeżeli ktoś anuluje tobie trade dostajesz zakaz handlu na 7 dni. Musisz aktywować mobilne zabezpieczenia żeby spokojnie handlować. 

Opublikowano

tylko ze np ja nie moge sie zalogowac na mobilnego stema bo pokazuje mi ze zle pasy podaje a wiadomosc mi na meila z kodem przychodzi ze musze go tam wpisac a nic nawet na kod sie nie pokazuje...

Opublikowano

Masz bana 7 dni na wymiany, też takiego dostałem.

Teraz na Steamie to cokolwiek byś nie zrobił, to dostaniesz blokadę na wymianę....

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Opublikowano

nie rozumiem po co robia az takie blokady mogli by dac ze jak ktos sie loguje z innego ip to trzeba potwierdzic kodem z meila czy cos bo to co teraz jest to przesada moim zdaniem nawet jak loguje sie z tego samego komputera po 2 dniach to mi pokazuje ze 1 raz na nim jestem...

Opublikowano

nie rozumiem po co robia az takie blokady mogli by dac ze jak ktos sie loguje z innego ip to trzeba potwierdzic kodem z meila czy cos bo to co teraz jest to przesada moim zdaniem nawet jak loguje sie z tego samego komputera po 2 dniach to mi pokazuje ze 1 raz na nim jestem...

Ludzie są naiwni, codziennie do supportu przychodzą setki tysięcy wiadomości o kradzieży. Jest to po to aby zmniejszyć ryzykowo kradzieży. I zniechęcenie ludzi do wymian, po to aby ludzie doładowywali steam, następnie kupowali ity z waesztatu i steam ciągnie % z sprzedaży na rynku. Głównie chodzi im jak zwykle o kase

Opublikowano

Też mam problem z handlem -_-

Kluczem do sukcesu jest skoncentrowanie umysłu na tym czego pragniemy, a nie na tym czego się boimy.

Opublikowano

@Nosnfansoinon

Próbuj zrobić mobilny token, nie wiadomo co steam znowu narobił. Sam pisałem do nich wątek co się dzieje z tym handlem. Jak mi odpiszą to dam znać 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...