Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Dzidkolandia

mrdzidekpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

post-1016844-0-30591700-1452508017_thumb.png

Witam, chciałbym zapowiedzieć 3 edycję serwera Dzidkolandia. Trzecia edycja będzie się różniła znacząco od poprzednich edycji, na dole napiszę główne zmiany. 

Zmiany (w porównaniu do poprzednich edycji):

-Zmiana z wersji 1.7.x na 1.8.x;

-Wprowadzenia npc z questami;

-Na spawnie znajdą się budynki z mieszkaniami (będzie można kupić za serwerową walutę);

-Zmiana dropu na dość trudny;

-Usunięcie wypadania punktów doświadczenia z kamienia;

-Dodanie do generatora świata 2 nowych biomów;

-Codzienne zadanie za które dostaniemy skrzynkę losującą przedmioty;

-Frakcje będą opierać się na pluginie Factions (znanego z pierwszych serwerów tego typu);

-Do ekipy dołączy kolejny Administrator (w sumie jest nas 4).

W skrócie to by było tyle, serwer wystartuje na początku lutego.

Jeśli chcielibyście zobaczyć coś na serwerze, piszcie, na pewno rozważę dodanie tego na serwer :)

Opublikowano

Chciałbym przeprosić za opóźnienia, są one związane ze sprawami prywatnymi. Tzn. głównemu założycielowi serwera (czyli mnie) oraz HeadAdminowi zaczynają się egzaminy zawodowe, z tego powodu przekładam otwarcie serwera na luty. Serwer jest już w pełni ukończony, zostają jeszcze kosmetyczne sprawy. 

Jeszcze raz przepraszam, wiem, że kilka osób pisało do mnie w sprawie serwera, ale niestety musicie poczekać, nie chcę łączyć spraw prywatnych z serwerem, dla mnie priorytetem jest zdanie egzaminów zawodowych, a dopiero potem otwarcie serwera.

Opublikowano

W międzyczasie dodam plugin mcmmo, plugin był kiedyś bardzo popularny, a my chcemy aby serwer przypominał te serwery ci były 3-5 lat temu. Oczywiście będzie spolszczony i postaramy się aby był jak najbardziej przyjazny dla graczy, którzy się z nim (jeszcze) nie spotkali :)

Opublikowano

Dzidkolandia nadchodzi... :) Zepsuł się generator mapy (autorski), niestety nie potrafię go naprawić, więc na serwerze będzie generator mapy z internetu, lekko przeze mnie skonfigurowany :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...