Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LSS Lolskill

Raageer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie jak licza sie punkty na lolskillu na danej postaci?

Chodzi tu o maestrie czy o staty s rankedow i czy punkty te resetuja sie na poczatku sezonu?

Opublikowano

Jest to LSS który jest obliczany według ich własnych algorytmów. Np. KDA, Win Ratio, CS'y itd. porównywane są do średniej wszystkich graczy daną postacią.

Nie jest to rzeczywisty ranking kto jest lepszy, bo wystarczy wysoka dywizja i tak jak ja - Nasusem w 10 grach stałem się 200 na świecie, bowiem jest dużo sposobów na wykiwanie ich systemu i bycie w TOP bez większego wysiłku czyt. nolifienia.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Dzieki za odpowiedz ale mam jeszcze dwa pytania to jest liczone z rankedow czy z normali tez oraz czy te lss resetuja sie pod koniec sezonu?

Opublikowano

Jest to liczone z rankedów, ale również z teamowych co jest jednym ze sposobów na łatwe wbicie LSS. Jak na razie nie widziałem żadnego resetu, ale nie wiadomo, może będzie, przekonamy się jeszcze w styczniu - gdy się zacznie nowy sezon.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...