Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się dzieje z EUNE

.Bumek662.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W przeciwnym jeden DC, repair lola nie pomogl, przed ta gra wszystko bylo normalnie. 

teraz niemoglem sie polaczyc, mam ciagle attempting to reconenct znikajace co kilka sekund itd itp, 60 pingu normalnie, wiadomosci dochodza po 30 sekundach, miniony wygladaja tak

http://prntscr.com/9l18z0

co sie dzieje wtf

Hello there.

Opublikowano

Ja miałem osobiście 2k pingu chwile temu, rozłączało także team.

Kolega wszedł mi na konto i dostałem free wina bo mój team to wygrał :D

Swoją drogą, beka mała, bo kolega wbija a tu ult ezreala od razu po reconnect i zginął na spawnie od samego ulta xD

Hello there.

Opublikowano

1622433_print-trimmed-1.png?resize=max_s

Ja osobiście momentami odczuwam skok pingu, z 50 do 250-300. Teleportacja, te sprawy, wiecie. Riot wspominał coś, że będzie robił coś z czymś ale nie pamiętam o czym to było. ^^

Opublikowano

Posrane rzeczy się dzieją. W lolu potrafię mieć 120 pingu, gdzie w cs 1.6 mam po 40 pingu, i ŻADNYCH ale to ŻADNYCH dropów. Nawet się przyzwyczaiłem, tylko szkoda, że mam opóźniony czas reakcji. O przegranych walkach czy grach z tego powodu już nie wspomnę.

Opublikowano

Dawniej EUW, teraz EUNE. Pisałem z supportem, a ich jedynym rozwiązaniem jest "Nooo to ten, weź sobie ściągnij WTFast i powinno działać - płatne - aaa płatne hmmm no pewnie chcieli się wzbogacić na naszym nieszczęściu" ... pomijając już fakt, że WTFast nie działa zawsze... Więc w obecnej chwili czekać i czekać i czekać. Pomyśleć tylko, że mają tyle kasy ze skinów...

>B.

fiR919k.png

Opublikowano

Ja mam stałe 80fps i 35 pingu a mimo tego czasem zdażają sie nagłe skoki na 1s do 100 pingu. Wczoraj jak grałem to coś się zjebało z falą minionów na bocie gdy gankowałem nwm czemu ale wszystkie miniony mnie zfocusowały i biegły za mną aż do bluebuffa od strony drake

Opublikowano

:):) :):) :):) :), 03 Sty 2016 - 13:25, napisał:

Jeżeli masz internet z orange to się nie dziw bo Riot Games ma jakąś interakcję z Orange i dlatego są lagi ;c

Potwierdzam, internet z orange = lagi

Opublikowano

Mam internet z inea = nie mam żadnych problemów z połączeniami, sprawdałem łączność, spadek szybkości internetu = zero. Wszystko w normie.
To Riot ma tostery za serwery, a zamiast zajać się maszyną wydaja co chwile nowe jebane skiny, gry, które maja mniejsza popularność maja lepsze i stabilniejsze maszyny niż ten gówniany riot.

PS - Nie polecam grać ranków, chyba, że chcecie mieć co 5-10 minut DC, minutowe 1k pingu i sie tylko denerwować. =]

Opublikowano

To jest wina tylko i wyłącznie serwerów RIOT. Z dnia na dzień nie powstają takie problemy ze strony dostawcy internetu. Gdyby to była wina Orange, to wtedy każda gra online by lagowała. A tutaj laguje tylko Nordic.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Czy to plus czy to orange czy nawet radiówka. Te serwery dostają samozapłonu chyba serio. Ja net z plusa kumpel radiówka. Efekty? Klikam jak jebnięty, ale stoje w miejscu, a ping? 70 (y) brawo kur*wa rito... Kolega to samo... Tyle hajsu mieć i nic nie robić -.-  Btw. Słyszałem, że firma się zmienia i riot już nie będzie obracał League Of Legends ? To prawda czy mi się śniło ? :D Jakaś firma z Japonii czy innych Chin ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...