Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam serweru WOTLK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z racji, że Sunwell się już sypie szukam jakiegoś priva na WOTLK'u. Najlepiej żeby priv ten: 

• Był popularny, z duzą ilością graczy
  • Nie był pobugowany różnymi questami itp
  • Obojętnie jaki język, najlepiej oczywiście angielski­

Co polecacie?

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

TwinStar.cz  bardzo dobry serwer w vanilii, w tbc, w wotlku i w cata duzo dzialaja q ( da sie zdobyc sie loremaster jesli pytasz:P ) codzienne naprawic itd,

- jezyki to czeski / angielski

- online 3k+

- blizzlike

Opublikowano

Na porządny serwer vanilla Nostalrius.org 10k online. Atlantiss na cata 1k excalibur wow na tbc a na wotlk nie znam za bardzo dobrego

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano

@Evron ustawiłem Realmlist na tego login.nostalrius.org i jak wchodzę do gry to nie mam żadnego Realma. Mam tam jakieś Development i pod spodem PVP i wszystko po kolei wybierałem i nie ma żadnego, wiesz o co chodzi?­

Opublikowano

@Evron ustawiłem Realmlist na tego login.nostalrius.org i jak wchodzę do gry to nie mam żadnego Realma. Mam tam jakieś Development i pod spodem PVP i wszystko po kolei wybierałem i nie ma żadnego, wiesz o co chodzi?­

Na pewno dodałeś ten realm do Wowa vanilla? Czy wrzuciles go do wowa z Wotlkiem?

giphy.gif

Opublikowano

Ja polecam sunwell.pl w kwestii WOTLK. Osobiście uważam ten serwer za topke patcha 3.3.5a. Chętnie odpowiem na pytania dotyczące tego serwera.

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

Tak opdowiesz jak wczoraj adminka na suna sie wypiela i zostawila go samego sobie :D

Dziala bo dziala ale to juz kwestja czasu az bedzie off.. chociaz mysle ze ktos go przejmie.... sporo roboty w niego wpakowali i mogliby na jego skryptach dorobic.

Lordaeon na warmane ma 10k online wieczorem i kolejki po ~1k, obecnie naxx, eoe, os i pierwszy wotlkowy sezon pvp... real stoi od 15 grudnia

Opublikowano

Sunwell

"Z powodu nieoczekiwanych okoliczności nie jesteśmy w stanie dalej zajmować się serwerem. Od teraz serwer pozostaje dostępny dla aktualnych graczy, bez wsparcia ze strony ekipy. To wszystko jest niezależne od nas, najmocniej przepraszamy.
Kontakt: [email protected]"

BB Pu**yWizzard

giphy.gif

Opublikowano

Na pewno dodałeś ten realm do Wowa vanilla? Czy wrzuciles go do wowa z Wotlkiem?

@Evron wrzuciłem do wowa z Wotlkiem. Co to jest ta vanilla wytłumaczysz mi jak to wrzucić itp. sorry ale nie znam sie na tym za bardzo.

­

Opublikowano

Vanilla to jest podstawowa wersja wowa, czyli tak jakby inna gra. Musisz ją pobrać z Nostalrius.org (6gb) robisz konto i grasz:)

giphy.gif

Opublikowano

Vanilla to jest podstawowa wersja wowa, czyli tak jakby inna gra. Musisz ją pobrać z Nostalrius.org (6gb) robisz konto i grasz:)

Okej, dzięki. A powiesz mi czym różni się Vanilla od Wotlka?

­

Opublikowano

W skrócie, Vanilla

Level cap 60

ciezsze levelowanie

ogólnie wszystko cholernie ciezsze

brak latania

Wotlk

Cap 80

ez lvling

latanie

itp.

Jezeli chcesz poczuc moc warcrafta, graj w vanille.

giphy.gif

Opublikowano

Również polecam Nostalriusa na vanilli. Niestety pod wotlk nie ma obecnie dobrego serwera. Z resztą jak i pod tbc, przynajmniej dopóki nie wyjdzie corecraft. 

Tylko poczytaj trochę na necie o vanilli/classicu żebyś mniej więcej wiedział o co chodzi, bo to bardzo wymagająca i nieuproszczona wersja wowa i na początku może odstraszać, ale jak przetrwasz start to się wkręcisz :)

Opublikowano

W skrócie, Vanilla

Level cap 60

ciezsze levelowanie

ogólnie wszystko cholernie ciezsze

brak latania

Wotlk

Cap 80

ez lvling

latanie

itp.

Jezeli chcesz poczuc moc warcrafta, graj w vanille.

brak achivements

Opublikowano

Ja polecam sunwell.pl w kwestii WOTLK. Osobiście uważam ten serwer za topke patcha 3.3.5a. Chętnie odpowiem na pytania dotyczące tego serwera.

Nie wiem czy wiesz ale senwell powoli pada także trzeba szukać czegoś innego.

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...