Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

One Trick Pony Azir

liqeen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca się ostro "one trikować" ptaszora? Słyszałem ze można solo gierki wygrywać, zreszta miałem taka okazje przed chwila tylko do jakiej ligi to sie sprawdzi?

U mad m8?

Opublikowano

Niezbyt.

Lepiej zrób 'onetrickpony' jakiegoś adc. O wiele bardziej opłacalne. ADC robi teraz większość gierek solo do p2.

Opublikowano

­Ogólnie dla mnie one trick pony jest bez sensu, bo jak już nauczysz się grać tylko i wyłącznie jedną postacią a potem Ci ją zbanują albo pickną przed Tobą to masz już przesrane, bo jak nie będziesz miał żadnych innych postaci w zanadrzu to będzie miernie. Najlepiej wymainować tak z 3 postacie na linię na której lubisz grać, np. na mida tego Azira, LeBlanc i jakąś postać która jest mniej grywana, ale mocna i będziesz ją ogarniać, np. taki Malzahar i wtedy nie musisz się bać że jak Ci zabiorą jakąś albo zbanują to będziesz w dupie tylko weźmiesz inną. Żeby tak wymainować te 3 postacie to po prostu graj nimi na przemian, jak wyżej napisałem jedna gierka Azirem, druga LeBlanc a trzecia Malzaharem i tak jest wg. mnie znacznie lepiej. Czasami tam możesz pograć 3 pod rząd Azirem, potem dwie LB i ileś tam Malza. Sam musisz sobie wyznaczać ile grać daną postacią tylko żeby właśnie nie przesadzić i katować jedną postać na okrągło. 

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

ptaszor latwy do kontry, zed/talon i go nie ma

+ wymagany skill d1 lub wyzej

dolicz do tego obowiazek posiadania niskiego pingu by dobrze wykorzystac kombo w q e i wychodzi na to, ze nie ma sensu

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...