Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z ładowaniem JBL J56BT.

Razeer123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jakiś czas temu, dosłownie kilka miesięcy do tyłu (lecz na pewno przed wrześniem poprzedniego roku) zakupiłem sobie słuchawki JBL J56BT. Wszystko było super, słuchawki naprawdę sprawowały się dobrze, szczególnie z bluetoothem - aż do dzisiaj. Otóż jechałem dzisiaj autem i słuchałem muzyki. Słuchawki wydały typowy odgłos rozładowującej się w nich baterii, mimo to po ponownym połączeniu z telefonem dało radę posłuchać muzyki jeszcze kilka minut. Potem wyłączyłem sprzęt i zostawiłem w aucie. Kiedy wróciłem (około 20 minut) słuchawek nie dało się już uruchomić, nie reagowały. Pojechałem do domu i podłączyłem je do ładowarki, bo myślałem, że może padły - nic nie pomogło. Co ciekawe przez kabel normalnie wszystkie gra, a ładować się już nie chce. Macie jakiś pomysł co robić, ewentualnie gdzie oddać? Na gwarancji nie są, bo zakupiłem je w USA.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Gwarancji nie masz - jak dla mnie to do jakiegoś serwisu co się zajmuje naprawami elektronicznych urządzeń ;d

y8HqE13.png                             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...