Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Programy/Skrypty pomagające Ad Carry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mi oczywiście o te za które Riot nie zbanuje konta

Np. Wyświetlanie kosztu many na tych kwadracikach pod paskiem HP (jak ktoś ma to niech podeśle bo wiem że jest takie coś)

albo np że się zatrzymuje myszka zatrzyma na chwilę na przeciwniku (przydatne do orbwalkingu żeby nie było problemu jak się nie trafi) jeśli wgl coś takiego istnieje. 

Podeślijcie po prostu jak macie. Będę bardzo wdzięczny :)

Opublikowano

Niewykrywalne? EloBuddy ^^ Koszt many masz w ustawianiach gry, blokowanie myszki na przeciwniku nie ma. Jesli chcesz coś naprawdę konkretnego, to jedynie 3 cheaty - bol, eb i gos. Nie tykaj sharpa, bo to wykrywalne g####. 

Opublikowano

Chodzi mi oczywiście o te za które Riot nie zbanuje konta

Np. Wyświetlanie kosztu many na tych kwadracikach pod paskiem HP (jak ktoś ma to niech podeśle bo wiem że jest takie coś)

albo np że się zatrzymuje myszka zatrzyma na chwilę na przeciwniku (przydatne do orbwalkingu żeby nie było problemu jak się nie trafi) jeśli wgl coś takiego istnieje. 

Podeślijcie po prostu jak macie. Będę bardzo wdzięczny :)

Wyświetlanie kosztu many masz w ustawieniach gry... Nervarien nawet poradnik o tym nagrywał, bo wiele osób nie wiedziało.

A jeśli chcesz lepiej orbwalkować to zbinduj sobie w ustawieniach gry "Attack move" na "a" i naucz się tak grać. 

Lepiej nie używaj programów trzecich bo szybko możesz złapać bana, a z tego co widzę nie potrzebujesz za bardzo tego, wystarczy trochę praktyki i większej znajomości możliwości gry.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Niewykrywalne? EloBuddy ^^ Koszt many masz w ustawianiach gry, blokowanie myszki na przeciwniku nie ma. Jesli chcesz coś naprawdę konkretnego, to jedynie 3 cheaty - bol, eb i gos. Nie tykaj sharpa, bo to wykrywalne g####. 

Żaden cheat nie jest w 100% undetected zawsze jest szansa że zostaniesz zbanowany

Lecz

Osoby które używały jedynie tego skryptu i evadee Nigdy Nie zostały Zbanowane:)

L# OKTW - One Key To win By Sebby 

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

Wyświetlanie kosztu many masz w ustawieniach gry... Nervarien nawet poradnik o tym nagrywał, bo wiele osób nie wiedziało.

A jeśli chcesz lepiej orbwalkować to zbinduj sobie w ustawieniach gry "Attack move" na "a" i naucz się tak grać. 

Lepiej nie używaj programów trzecich bo szybko możesz złapać bana, a z tego co widzę nie potrzebujesz za bardzo tego, wystarczy trochę praktyki i większej znajomości możliwości gry.

orbwalkink  nawet umiem tylko jak farmie to czasami po prostu klikne obok miniona i mi się postać przesuwa i przez to albo tracę miniona albo hp bo mnie przeciwnik zdąży obić

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...