Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Myszki i Klawy do 160zł(razem)

Zielony Wafel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, szukam od niedawna myszki i klawiatury do 160zł(razem 160zł)

Klawiatura nie musi być podświetlana ale jeśli jest jakaś dobra w dobrej cenie z podświetleniem to może być :D

Myszka musi być ciężka i 'Claw Grip'

Opublikowano

Co do klawiatury to microsoft wired 600 (sam mam) badz logitech k120, myszka to zalezy tez jaka masz lape, powiem Ci, zebys po prostu sprawdzil sobie logitecha g100s i CM aclor. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

@Oski0202 napisałem jaką mam łape widać że się na tym super nie znasz może masz kid-moda ale wszystko masz napisane a ty nic nie wykorzystałeś z tych informacji #Ref

co do klawiatur nie pasują mi, dalej

Opublikowano

@Zielony Wafel 

@Zielony Wafel nie napisales jaka masz lape napisales chwyt... Tak hak oski polecam wired keyboard 600 i g100s. Drozszej klawiatury nie oplaca sie brac

To^ i.. Mam chec uzycia wulgarnego slowa podobnego do uciekaj, ale mi nie wypada. Pomogamy tu za darmo i jeszcze zle.. 

To nie jest tak, ze sie nie oplaca, tylko dopiero mechaniki sa oplacalne, chyba ze nozycowe z jakims podswietleniem, ale takiej roznicy nie bedzie.

EDIT: nie ma praktycznie innej dobrej klawy do tej ceny, pewnie chcesz cos "gamingowego" aka bazarowego, cos tam od nateca moze mozna wybrac, ale nie warto.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Mychę z tańszych produktów polecam z A4Techa, co do konkretnego modelu to już zobacz na allegro... w przedziale od 50/60 do 100/120zł masz bardzo duży wybór na różne chwyty. Osobiście używałem T7 (teraz mam Rivala) naprawdę godna polecenia, wytrzymała grubo ponad rok intensywnej gry i nie widać było większych oznak zużycia, zmieniałem bo pozwoliły mi na to fundusze, tak to grałbym dalej na niej :)

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...