Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smartfon do 800 zł.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, witam. Ostatnio jak wiecie święta i trochę kasy przybyło do portfela, więc postanowiłem rozejrzeć się za dobrym telefonem do ośmiu stówek, 800 zł. Dobry wyświetlacz, jakiś ładny design i oczywiście co najważniejsza, dobre parametry :). Na oko wpadł mi ten smartfonik ;) - Meizu M2 16GB Dual SIM LTE

http://www.x-kom.pl/p/264340-smartfon-telefon-fablet-meizu-m2-16gb-dual-sim-lte-szary.html

Co sądzicie o nim i czy polecacie jakieś inne? Chętnie przyjmę inne propozycje, pozdrawiam.

Opublikowano

Według mnie również, Nexusa 5 dorwiesz za mniej niż tysiaka i to już jest high-endowy telefon.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Też się właśnie zastanawiałem nad nexusem 5 ;) Jakieś inne propozycje?

MTK :/ 

Moto G 3 gen., może byś w tej cenie dorwał Z/Z1 (NIE Z CHIN), ale według mnie warto dołożyć 200 zł np. do nexusa 5. 

poza tym parametry motoroli nie są tak samo dobre jak meizu, więc kompletnie odpada, ale jak już mówiłem - myślę nad nexusem 5; )

Opublikowano

Też się właśnie zastanawiałem nad nexusem 5 ;) Jakieś inne propozycje?

poza tym parametry motoroli nie są tak samo dobre jak meizu, więc kompletnie odpada, ale jak już mówiłem - myślę nad nexusem 5; )

Jak to nie są tak samo dobre? We wszystkich syntetycznych testach Motorola wypada lepiej. 

lownfast

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...