Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Steam Guard - kilka pytań

Admax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie mam połączonego konta CS ze steam Guard'em (aplikacja mobilna).

1. Jeśli zechcę komuś wysłać skina, to trzeba czekać 72h?

2. Jeśli wyślę komuś skina z trade url, to na pewno mu ten skin dojdzie po tym określonym czasie?

3. Jeśli połączę konto ze Steam Guard, to ile muszę czekać, aby wymieniać się bez czekania tego określonego czasu?

4. Jeśli nie mam połączonego konta ze Steam Gurad, a temu co wysyłam ma włączone, to dostanie od razu skina czy musi czekać ten czas?

Nie moc silnika, lecz Technika robi z ciebie zawodnika

sygnaturkaa.jpg

Opublikowano

1. Jak wysyłasz dostaje on od razu.

2. Dojdzie na pewno.

3. 2 tygodni , żeby się wymieniać , 30 DNI by korzystać z rynku.

4. Jeśli nie masz włączonego Steam Guard. nie możesz wysyłać skinów.

Opublikowano

4. Jeśli nie masz włączonego Steam Guard. nie możesz wysyłać skinów.

Ale mam włąoczony Steam Guard tylko nie z aplikacji mobilnej. Nawet wtedy nie będę mógł wysyłać skinów?

sygnaturkaa.jpg

Opublikowano

Ale mam włąoczony Steam Guard tylko nie z aplikacji mobilnej. Nawet wtedy nie będę mógł wysyłać skinów?

Jeśli masz włączony steam guard to musisz poczekać 14 dni od momentu jego włączenia . Wtedy możesz się już wymieniać .

Opublikowano

Jeśli masz włączony steam guard to musisz poczekać 14 dni od momentu jego włączenia . Wtedy możesz się już wymieniać .

Nie posiadam smartfona - może to dziwne ale zwykły telefon do dzwonienia mi wystarczy, więc jeśli nie aktywuję tego poprzez smartfona, to nie ma szans, aby komuś wysłać skin?

sygnaturkaa.jpg

Opublikowano

Nie posiadam smartfona - może to dziwne ale zwykły telefon do dzwonienia mi wystarczy, więc jeśli nie aktywuję tego poprzez smartfona, to nie ma szans, aby komuś wysłać skin?

Nie musisz mieć połączonego konta Steam z Aplikacją ... To jest tylko takie dodatkowe zabezpieczenie konta , jeśli boisz się o kradzież konta , możesz go dodatkowo zabezpieczyć przez apke... Wejdź w ustawienia steam > Steam Guard i włącz go jeśli masz wyłączony , jeśli masz włączony zobacz na datę kiedy został włączony . Przypominam wymieniać się możesz jeśli masz Steam Guard włączony od 2 tyg.

Opublikowano

Nie musisz mieć połączonego konta Steam z Aplikacją ... To jest tylko takie dodatkowe zabezpieczenie konta , jeśli boisz się o kradzież konta , możesz go dodatkowo zabezpieczyć przez apke... Wejdź w ustawienia steam > Steam Guard i włącz go jeśli masz wyłączony , jeśli masz włączony zobacz na datę kiedy został włączony . Przypominam wymieniać się możesz jeśli masz Steam Guard włączony od 2 tyg.

To chyba jednak dobrze nie wiesz, bo jeśli nie masz połączonego konta ze steam guard przez aplikację, to trzeba czekać chyba 72h aby skiny doszły do ekwipunku.

sygnaturkaa.jpg

Opublikowano

To chyba jednak dobrze nie wiesz, bo jeśli nie masz połączonego konta ze steam guard przez aplikację, to trzeba czekać chyba 72h aby skiny doszły do ekwipunku.

"to trzeba czekać chyba 72h" - skoro piszesz chyba to nie wiesz jak jest naprawdę.. Jest tak jak napisałem .

Opublikowano

To do czego jest 72 godzinna blokada na handel?

sygnaturkaa.jpg

Opublikowano

2. Jeśli wyślę komuś skina z trade url, to na pewno mu ten skin dojdzie po tym określonym czasie?

3. Jeśli połączę konto ze Steam Guard, to ile muszę czekać, aby wymieniać się bez czekania tego określonego czasu?

4. Jeśli nie mam połączonego konta ze Steam Gurad, a temu co wysyłam ma włączone, to dostanie od razu skina czy musi czekać ten czas?

1. Jeżeli nie masz połączonego steama z steam guardem, to żeby dokonać jakiejkolwiek wymiany musisz czekać 72h (po zatwierdzeniu przez obie strony)

2. Na pewno dojdzie po 3 dniach po zaakceptowaniu oferty. Jeżeli w ciągu 3 dni któraś ze stron się rozmyśli i anuluje wymianę, to na oba steama bez guarda jest ban 7 dni.

3. Trzeba czekać tydzień jeżeli wcześniej nie było połączone

4. Jeżeli chociaż 1 ze stron nie ma steam guarda to trzeba czekać 72h.

Opublikowano

1. Tak, bo to jest takie "zabezpieczenie"

2. Dojdzie na 100% po 72 godzinach.

3. Będziesz musiał czekać tydzień.

4. Jeżeli ty nie masz, a mu wysyłasz to musisz czekać 72 godziny. Jeżeli on Ci wysyła, a ma Steam mobile (...) to nie musisz czekac, chyba że dałeś do tej wymiany jakikolwiek swój przedmiot.

Opublikowano

"to trzeba czekać chyba 72h" - skoro piszesz chyba to nie wiesz jak jest naprawdę.. Jest tak jak napisałem .

ale jemu nie chodzi o STEAM GUARD tylko o MOBILE TOKEN

Opublikowano

Mam steam gurad połączony od 7 grudnia ale nie przez aplikację mobilną i ktoś też ma połączone steam Guard obojętne czy mobilnie czy przez e-maila, to od razu dojdzie danej osobie przedmiot i na odwrót?

sygnaturkaa.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...