Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z zapisywaniem pluginu

Quazadi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam problem, otóż pobrałem 2 pluginy do sourcemod: Knife upgrade i Weapon paints.

Niby jestem zadowolony i wgl (Serwer ma być włączany czasem lokalnie do gry z kuzynami)

I właśnie tu jest problem, bo jako, że nie działa on ciągle, to po każdym kolejnym włączeniu muszę wpisać komendę, aby można było wybierać skiny dłużej niż przez pierwsze 20 sekund rundy, a do tego po każdym włączeniu trzeba ponownie wybierać skiny, bo nie ma tych wybranych w poprzedniej sesji.

Jedyne co się "zapisuje" to karambit z pluginu Knife upgrade i skin do niego - "doppler" z pluginu weapon paints.

Skoro skin do karambita się zapisuje to chyba do wszystkiego innego powinny według logiki też się zapisywać, a tak nie jest.

Proszę o szybką pomoc.

Opublikowano

Przepraszam, jednak się zapisują, ale jak dodać komendy sm_weaponpaints_roundtimer -1.0 i bot_kick tak, aby "uruchamiały" się razem z serwerem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...