Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wbijanie rangi na smurfie

Pawent

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie czy trudno jest wbić orła po 10 meczach? Moja ranga na głównym: orzełek. Trzeba wszystkie 10 pod rząd wygrać i co na to wpływa?

Opublikowano

Wszystko jest możliwe, zależy czy rzeczywiście grasz na poziomie tego orła! ;)

Po tym update co teraz wyszedł szanse maleją ale grasz od dłuższego czasu i masz tego orła jakiś czas to jak najbardziej jest to możliwe. 

Wpływa na to MVP i K/D oraz to ile rund dacie wygrać drużynie przeciwnej! :) Np jak wygracie 16-0 więcej punktów ELO dostaniesz niż jak wygrasz 16-14. ;)

Pozdrawiam! :)

Pomogłem?

:) Możesz dać "Lubię To!" ;)

Opublikowano

Panowie, co wy gadacie ? Zawsze MVP, celność, i wynik wygranej/przegranej wpływały na rangę, a kille ? Zaczynam się bać, nigdy nie słyszałem, żeby Kille się liczyły, chyba, że w tamtym update coś takiego wprowadzili, a ja nic nie wiem. :v

Opublikowano

Po 10 meczu max. możesz mieć Orła w Laurach , mogę ci zapewnić  , że jeśli wygrasz 10 meczy pod rząd z słabymi statami masz pewnego orzełka..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...