Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Headset 200zł CS:GO

CoDowiec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Szukam headsetu do CS:GO, max 200zł. Zależałoby mi na miękkich (Jak w Creative Fatal1ty) oraz owalnych (NIE jak w Sound Blasterach Alpha) niegrzejących nausznikach a także dobrej jakości mikrofonie .

Opublikowano

Z takimi wymaganiami to HD631 + Zalman ZM-MIC1 + welurowe pady, wyjdzie trochę ponad 200zł albo HMC631 + welurowe pady.

W środku te same słuchawki, tylko że hmc to wersja z mikrofonem. Nic opłacalnego, dobrego z headsetów nie dostaniesz w tym budżecie.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Od siebie polecam http://www.geniusnet.com/Genius/wSite/ct?xItem=51781&ctNode=3608.

Dobrze mi się na nich grało w cs`a. Ciężkie ale wygodne + jeśli od czasu do czasu lubisz słuchać muzyki to mają bardzo przyjemną opcję wibracji. Jeśli zdecydujesz się na zakup to koniecznie w sterownikach ustaw sobie dźwięk przestrzenny-daje moc w csie.

@Edit

Sporą wadą słuchawek jest ten (?)haczyk który utrzymuje mikrofon przed rozłożeniem po ok. pół roku się wyciera i trzeba stosować jakieś patenty- u mnie jest to gumka recepturka :P

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

Od siebie polecam http://www.geniusnet.com/Genius/wSite/ct?xItem=51781&ctNode=3608.

Dobrze mi się na nich grało w cs`a. Ciężkie ale wygodne + jeśli od czasu do czasu lubisz słuchać muzyki to mają bardzo przyjemną opcję wibracji. Jeśli zdecydujesz się na zakup to koniecznie w sterownikach ustaw sobie dźwięk przestrzenny-daje moc w csie.

@Edit

Sporą wadą słuchawek jest ten (?)haczyk który utrzymuje mikrofon przed rozłożeniem po ok. pół roku się wyciera i trzeba stosować jakieś patenty- u mnie jest to gumka recepturka :P

.. jak i słaby dźwięk, zbyt dużo basu jak i puszkowaty dźwięk 7.1.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

.. jak i słaby dźwięk, zbyt dużo basu jak i puszkowaty dźwięk 7.1.

Dźwięk jest całkiem przyzwoity, bas to moim zdaniem zaleta nie wada. 7.1 jest delikatnie wymuszone, tu się zgodzę, ale mimo wszystko w tej cenie nie dostanie lepszego

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

Dźwięk jest całkiem przyzwoity, bas to moim zdaniem zaleta nie wada. 7.1 jest delikatnie wymuszone, tu się zgodzę, ale mimo wszystko w tej cenie nie dostanie lepszego

Dostanie. Takie HD669, HD668b, HD631, jak coś pod bas to HD681 Evo MK2.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...