xxSITIxx 0 Pijawka Members Zgłoś post #1 Napisano Styczeń 1, 2016 Cześć, używam pluginu WorldGuard i nie wiem jak ustawić wiadomość po wyjściu i wejściu do danego regionu? Czy mógłbym prosić o pomoc? Osoba która pierwsza mi napiszę, wynagrodzę ją lajkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rayso. 6 160 All life with MPC Elita Zgłoś post #2 Napisano Styczeń 1, 2016 /region flag <nazwa regionu> greeting <wiadomosc> Wiadomość wyświetlana przy wejściu na region. /region flag <nazwa regionu> farewell <wiadomosc> Wiadomość wyświetlana przy wyjściu z regionu. IP: ggmc.pl GGMC.PL • Sieć serwerów Minecraft - Najlepsze frakcje w Polsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xVendrome 1 417 exModerator exModerator Zgłoś post #3 Napisano Styczeń 2, 2016 Ja jeszcze dodam od siebie że pełną listę flag, kolorów używanych w worldguardzie itp. znajdziesz tutaj: http://wiki.sk89q.com/wiki/WorldGuard/Regions/Flags Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polecane posty
Zarchiwizowany
Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.