Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy aimbot, celowanie w weakspoty ?

Keasr223

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć jaki waszym zdaniem jest najlepszy aimbot z celowaniem w weakspoty, może być płatny. 

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

Nikt nie korzysta z takich programów, bo inteligentny człowiek zawsze z takim botem wygra. Naucz się grać i po problemie :).

Opublikowano

Jak chcesz się tak bawić to polecam zmienić skiny tanków na kolorowe :yay: . Tyle tego jest na internetach + nie ma za to banów. 

Porady do: CSGO, Terraria, BF4, WOT, WOT Blitz, Trove, LoL oraz Fifa!

jClHFR0.gif

Opublikowano

Nikt nie korzysta z takich programów, bo inteligentny człowiek zawsze z takim botem wygra. Naucz się grać i po problemie :).

Offtop/spam chciałbym przypomnieć że to forum o czitach.

zajrzyj na https://www.blackwot.com/

Opublikowano

Offtop/spam chciałbym przypomnieć że to forum o czitach.

zajrzyj na https://www.blackwot.com/

Ani to nie jest offtop, ani forum o cheatach. Nauka gry da lepsze efekty od jakichkolwiek programów.

Opublikowano

Ani to nie jest offtop, ani forum o cheatach. Nauka gry da lepsze efekty od jakichkolwiek programów.

A żeby tak połączyć skilla z programami? ;D Ciekawe co to by było.

Niespodzianka

<

Opublikowano

A żeby tak połączyć skilla z programami? ;D Ciekawe co to by było.

Obstawiam że ban :D.

A tak na serio, najbardziej przydatnym modem dla kumatej osoby może być informacja na minimapie gdzie zostały zniszczone płotki etc.

Reszta uważam, że jest bezużyteczna.

Opublikowano

Fakt co raz bardziej ludzie zaczynają grać na tych modach szczególnie na Destroyer on minimap. W moim przypadku jest tak że unikam niszczenia drzewek, płotków i innych pierdółek ^_^ i zazwyczaj to się sprawdza. Nawet zrobiłem sobie specjalny test na randomie zostając z gościem 1 vs 1 na mapie Ruinberg. Koleś był Niebieski w XVM'ie on miał i ja miałem XVM'a. Zaczął zbierać punkty w mojej bazie dlatego dla zmyłki pojechałem zniszczyć klika samochodów aby sprawdzić z ciekawości czy będzie patrzał w stronę miasta. Ja oczywiście po zniszczeniu tych samochodów pojechałem w stronę akademików by sprawdzić czy będzie tam patrzeć. I co później się w moim przypadku potwierdziło patrzał w tamtą stronę i dzięki temu wygrałem 15 do 14 :P Także w mojej ocenie te mody bardziej szkodzą niż pomagają. Ale wydaję mi się że jeżeli WG będzie spadać ilość graczy na serwerach no to w końcu się wezmą za te mody :D

Opublikowano

Witam

Troszeczkę odbiegliście od tematu.

Keasr223 zajrzyj jeszcze tutaj: http://ezy2win.blogspot.com/

Jest tam bardzo przyzwoity aimbot. Przyciskiem Caps Lock zmieniasz jak celuje ten program. Bardziej po weakspotach lub mniej. Sam obczaisz co i jak.

I jeszcze jedno.

Jak dotychczas, na naszych serwerach EU. nie ma żadnych programów wykrywających takie programy, więc nie straszcie banami. 

Opublikowano

Znalazłem takiego, niby bardzo dużo graczy tego mod packa używa :)

Stronka już w translatorze

klik

Orginał strony

wotzj.com

Z tego co się orientuje to paczkę normalnie można pobrać i używać ale jest w wersji demo i nie wszystko działa a głównie niby ten kozacki aimbot :D

Teoretycznie to płacisz 3$ za aim bota

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...