Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z tą stroną, użyłem już darmowe 500 pkt i chciałbym teraz wymienic swoje skiny na te punkty ale nie moge wyskakuje mi taki błąd :  Bot error: You must have Steam Mobile Authentication enabled for at least 7 days and trade confirmations turned on to deposit.i nie wiem co mam robic, niby muszę nieć włączonego steam guard na telefonie 7 dni ale tu mam właśnie problem, mam dosyć stary telefon (Sony Ericson xperia X8) poprostu nie da sie zainstalowac tej aplikacji na tym telefonie, prosiłbym o pomoc 

64l7.png

Opublikowano

Możesz spróbować zainstalować na komputerze BlueStacks czy jakiś inny emulator Androida, potem ściągasz aplikację Nextplus i tam możesz dzwonić, pisać itp, ale najważniejsze jest to że dostajesz swój numer. Podajesz ten numer w czasie rejestracji numeru na Steam i powinno ci dojść. Przynajmniej powinno ;p

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Opublikowano

Możesz spróbować zainstalować na komputerze BlueStacks czy jakiś inny emulator Androida, potem ściągasz aplikację Nextplus i tam możesz dzwonić, pisać itp, ale najważniejsze jest to że dostajesz swój numer. Podajesz ten numer w czasie rejestracji numeru na Steam i powinno ci dojść. Przynajmniej powinno ;p

A wiesz może czy na Noki GALAXY trend, da sie zainstalować tego steam guard ?

64l7.png

Opublikowano

A wiesz może czy na Noki GALAXY trend, da sie zainstalować tego steam guard ?

Jeśli chodzi ci o Samsunga Galaxy Trend to tak, bo o takiej nokii nie słyszałem xD

Wystarczy że ściągniesz aplikację Steam ze Sklepu Play, a reszte masz opisane tutaj - https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4440-RTUI-9218&l=polish

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...