Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Feedstocki i ekwipunek

Pies Zbigniew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki jest najlepszy sposób na feedstocki tier 7 i 8? Robienie requestów pod H, jest opłacalne? Aktualnie noszę schisma armor, jaki powinienem wydropić następny? Ekwipunek z instancji jest najlepszym możliwym do zdobycia, czy najlepszy jest z craftu?

Opublikowano

Vanguardowe questy i Dismantle.

Następne z KDNM 100% drop boxa.

Najlepszy z craftu w pewnym sensie można zdobyć już starfall(VM6) bądz zdobyć VM5(+15) więc albo KDNM dreadnaught albo VM5 +15 albo VM6.

Ghillieglade dropi po 50 feedstocku tieru 8

Opublikowano

Zapytam jeszcze o te requesty. Co ile one się resetują? Farmiłem tier7 na spocie ''30 mobs'', oddałem questa kilka razyi teraz zamiast feedstocków i 40 golda, dostaje tylko 3 golda.

O co chodzi z tym napisem na broni 369lvl/383lvl? Czasami wzrasta podczas ulepszania, a czasami nie.

Co to jest Vanguard reputation? Można coś za to kupić?

Mógłbyś mi jeszcze wytłumaczyć czym jest to Dismantle?

Może dziwne pytanie, ale czy jest coś do roboty na 65lvl po za vanguard requestami i instancjami? Jest jakieś miejsce, gdzie podropię golda lub inne przydatne itemki?

Opublikowano

Zapytam jeszcze o te requesty. Co ile one się resetują? Farmiłem tier7 na spocie ''30 mobs'', oddałem questa kilka razyi teraz zamiast feedstocków i 40 golda, dostaje tylko 3 golda.

O co chodzi z tym napisem na broni 369lvl/383lvl? Czasami wzrasta podczas ulepszania, a czasami nie.

Co to jest Vanguard reputation? Można coś za to kupić?

Mógłbyś mi jeszcze wytłumaczyć czym jest to Dismantle?

Może dziwne pytanie, ale czy jest coś do roboty na 65lvl po za vanguard requestami i instancjami? Jest jakieś miejsce, gdzie podropię golda lub inne przydatne itemki?

1)12 każdego dnia

2)Ilvl osiągnięty/maksymalny wzrasta z enchatem i na broniach dla lvl 65 wzrasta o 4 gdy masz odpowiednio wyrollowane czyli żółte linie zielone są złe.

fbL5nH0.png

3)Kredyty endgame-owe najczęściej wykorzystywane do kupowania zielonych kryształów/scrolla premium area only(ghillieglade)

7eWl7cb.png

0aQ70j8.png

4)Dismantle-Ten środkowy przycisk w inventory służący rozwalaniu equipmentu na feedstocki.

Opublikowano

No dzięki, a co mi polecisz jak skończę dzienne vanguard requesty i będę miał cd na instancje? Jest coś jeszcze do roboty? Kiedyś farmiło się mwa w LoT, ale podobno to usuneli. Co do tych mwa, to kompletnie nie wiem gdzie to dropić. Nie wydropiłem nawet 1, a cały czas robię instancje.

Słyszałem gdzieś, że na bamach farmi się kryształki. Są gdzieś takie bamy?

Opublikowano

Ja teraz zajmuję się zabawą z achievementami.

VMWA dropi w Sabex/Macelarius i większości lvl65 instancji,

Cruxy wciąż dropią z bamów z Alliance contentu (tyle że to na lvl 58 cruxy nie niveoty)

Po dungach możesz się bawić w battlegroundy tyle że teraz pewnie martwe są.

Opublikowano

Battlegroundy sobie odpuszczę, z moim ekwipunkiem dostaję hity po 70k, a po za tym mój komputer nie wytrzymuje więcej niż 10 graczy w pobliżu :D  Questy z kampani i achievementy są nudne. Czyli po za dziennymi requestami i instancjami, nic innego nie znajdę ;/

W kółko robię Channelworks i Bathysmal Rise, na nic lepszego nie pójdę póki nie ulepszę ekwipunku. Chyba najlepszym rozwiązaniem będzie zrobienie kolejnej postaci :D
Mam pełno Spellbindów. Są one do czegoś przydatne? Niby na brokerze są bardzo drogie, ale nikt tego nie kupuję.

Opublikowano

Skoro już tak sie rozpisaliście to zadam pytanie , otóż co zrobic jeśli nie daje rady zabić solo slayerem mini bossa do misji który wystepuje na normalnych mapach ( bardzo duzy potworek ) Czy po prostu nie da sie grac solo lub slayer nie nadaje sie do gry solo lub moze da sie polepszyc cos z eq aby spokojnie dac mu rade ?

Opublikowano

Zależy który masz lvl. Slayerem ciężko się bije bamy, ma tylko 2 uniki, do tego wraz z wyższym lvl jest coraz trudniej. Jeśli jest ci trudno zabijać bamy, to może zmień klasę na dystansową, albo bardziej tankowatą.

Opublikowano

Zależy który masz lvl. Slayerem ciężko się bije bamy, ma tylko 2 uniki, do tego wraz z wyższym lvl jest coraz trudniej. Jeśli jest ci trudno zabijać bamy, to może zmień klasę na dystansową, albo bardziej tankowatą.

Mam 44lvl slayer i nie daje rady ubic BAMa z misją na ten lvl , zabije go czasami ale musze chwile go bic i unikac jednak czesto sćiaga mnie na jednego skilla co jest denerwujące gdy sie ginie.. Czy to oznacza ze slayerem nie da sie grac solo do max lvl ? czy po prostu mam za slabe eq i moglbym cos polepszyc ? albo sa jakies dobre poty czy cos?

Opublikowano

No tak, to jest ten etap, kiedy gra staje się trudniejsza. Powinieneś expić wyłącznie na instancjach grupowych. Drużynę wyszukuje ci automatycznie, musisz tylko mieć cierpliwość, bo w niektórych godzinach można czekać po 30 min. O ekwipunek też się nie martw, wystarczy avatarka +9. Pod H masz spis misji, które również warto robić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...