Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Klucz windows

TaoTay

Pytanie

Opublikowano

jakis czas temu postanowilem zrobic formata kompa wiec zapisalem sobie klucz na ktorym mam aktualnego windowsa i problem polega na tym ze na poczatku klucza sa 2 0 i jak je wpisuje to wyskakuje ze klucz nie moze miec na poczatku 0 wiec sobie mysle ze mnie w sklepie oszukali bo po zakupie windowsa mialem inny klucz  potem i sobie normalinie sformatowalem tym klucze potem dysk sie rozsypal i oddalem na gwarancji i wymienili dysk zainstalowali ten nowy system z nowym kluczem aktywacyjnym mozecie mi pomoc dodam ze koncowka kluca to OEM czy cos w tym stylu starego klucza nie mam 

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co ty bredzisz ? Myślisz że ktoś ci odgadnie jaki miałeś klucz ? Kilkaset kombinacji możliwych , masz czas to zgaduj. 

Nikogo nie obchodzi ani nie interesuje jaki miałeś klucz, był przypisany tylko do twojego sprzętu, nikt nie poda ci swojego w zamian przecież. 

Klucz jest na nalepce licencyjnej naklejonej na kompa, jak nie masz i zgubiłeś swój to już twoim problemem jest zgadywać albo sobie dzwonić do microsoftu lub pisać do pomocy technicznej.

Bez nalepki czy jakiegokolwiek rachunku nie licz nawet na pomoc ze strony serwisu . 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Co ty bredzisz ? Myślisz że ktoś ci odgadnie jaki miałeś klucz ? Kilkaset kombinacji możliwych , masz czas to zgaduj. 

Nikogo nie obchodzi ani nie interesuje jaki miałeś klucz, był przypisany tylko do twojego sprzętu, nikt nie poda ci swojego w zamian przecież. 

Klucz jest na nalepce licencyjnej naklejonej na kompa, jak nie masz i zgubiłeś swój to już twoim problemem jest zgadywać albo sobie dzwonić do microsoftu lub pisać do pomocy technicznej.

Bez nalepki czy jakiegokolwiek rachunku nie licz nawet na pomoc ze strony serwisu . 

Jaka orgia na dzień dobry.....

Jeżeli chodzi o temat przed resetem kompa powinieneś spisać sobie klucz specjalnym programem jeżeli tego nie zrobiłeś to przykro mi ale przepadł ci, jeżeli zaś posiadasz nalepkę przepisz...

To co Przepisałeś to twój identyfikator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...