Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak tu nie być toksycznym?

.Bumek662.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

graj lee kradnij fragi płacz ze przegrałes w late;

Lol to i tak nie zmienia faktu ze adc mial 89 farmy w 38 minucie xD 

skoncz z tymi rankedami poczekaj na koniec sezonu xD ale ja ci polecam skonczyc  totalnie z ta gra 

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej lepiej skończyć z tą grą.Sam czasami nie wytrzymuje przez tych ludzi w tej grze. :p

Sygnaturk_snrhwsq.gif

Opublikowano

Lol to i tak nie zmienia faktu ze adc mial 89 farmy w 38 minucie xD

skoncz z tymi rankedami poczekaj na koniec sezonu xD ale ja ci polecam skonczyc  totalnie z ta gra 

myśle że adc był afk i to dość długo 

Opublikowano

Masz dwa wyjścia by nie flamić:

1. Wyłącz sobie całkowicie inne przyciski oprócz tych używanych do gry :)

2. Grać bez monitora :)

Opublikowano

myśle że adc był afk i to dość długo 

Był afk przez 30 min

graj lee kradnij fragi płacz ze przegrałes w late;

30 afk adc, nie kradłem tylko oddawałem co mogłem ;)

Hello there.

Opublikowano

Haha, nie takie gry się przegrywało. Pamiętam jak wygrałem grę w promo, gdy mieliśmy około ~30 fragów mniej od enemy. 1 akcja pod baronem i koniec gry. :D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

normalnie po prostu nie być toksycznym xD wczoraj wykręciłem orianną na rankedzie 16/3/15 nigdy w grze nie flejmuje a po przegranym meczu napisałem do tamtej drużyny że gg i byli lepsi nie wiem o co się denerwować w grze może mam to ułatwione bo gram by grać a nie wygrywać xD po każdym meczu przegranym pisze "gg u were better" i tyle 

Opublikowano

flejmuj, trzeba przyflejmować, jak tego nie zrobisz to się k***y nie nauczą grać.

ja wychodzę z założenia, że muszą zostać tak zmotywowani i pokazać im gdzie ich miejsce, króciutko z nimi.

Opublikowano

Nie graj rankedów na razie, bo wszyscy się na nie rzucili. Albo jak grasz to koło 3 w nocy, wtedy gimba śpi xD

flejmuj, trzeba przyflejmować, jak tego nie zrobisz to się k***y nie nauczą grać.

ja wychodzę z założenia, że muszą zostać tak zmotywowani i pokazać im gdzie ich miejsce, króciutko z nimi.

Grałam wczoraj normala, przyflejmiłam Katę, która miała 0/8/1 z tego co pamiętam i wraz ze swoją przyjaciółką Elise wyszły z gry xD

Opublikowano

widać nie byłeś zbyt dobry xD

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...