Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakim serwerze Minecraft byście zagrali? Opis + tryby.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Chciał bym otworzyć serwer ale nie wiem czy by ktoś na nim grał, więc daję 3 przykłady.

1. HardCore

Mały drop z stone.

Bany po śmierci. 1-3h/1-3d?

Generator mapy (nowe biomy)

• 1000 Slotów

Drop z turbodropem

32 gb ramu

Ranga VIP z większymi uprawnieniami, a dokładnie:

• Rezerwacja slota
• Kolorowy nick na czacie
• Zmniejszony limit wiadomości na czacie
do jednej na 10s

2. EasySurvival

Coś typu xCraft*rs

Drop z turbodropem.

32 gb ramu

• 1000 Slotów

• Generator mapy

• Średni drop, przykład: diament 1,3%, złoto 2.0%

• Ranga VIP z większymi uprawieniami, a dokładnie:

• Rezerwacja slota
do jednej na 10s

• Połowa itemów na gildie

• Pisanie przy wyłączonym chacie

3. EasyHC

Drop z turbodropem.

32 gb ramu

• 1000 Slotów

• Generator mapy

• Większy drop, przykład: diament 5,0%, złoto 6.5%

• Ranga VIP z większymi uprawieniami, a dokładnie:

• Rezerwacja slota
do jednej na 10s

• Zestaw VIP

• Ranga SVIP z większymi uprawieniami, a dokładnie:

• Rezerwacja slota
do jednej na 5s

• Zestaw SVIP

• Zestaw VIP

Opublikowano

EasyHC jest za dużo. Zrób dobry serwer freebuild/skyblock z masą misji i bez vipów i innych ofert P2W typu kup vipa to dostaniesz fly.

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

EasyHC jest za dużo to wiem. dlatego wolał bym zrobić hc ale nie wiem ile by grało osób. Freebuild/skyblock jestem w stanie zrobić i to bardzo dobry ale jak dla mnie takie serwery szybko upadną ponieważ jak się zrobi np. wyspę i rozbuduje to nie ma co robić i gracze odchodzą. Poza tym nie jestem w stanie zrobić bez vipów bo serwer sam się nie opłaci a i tak nie mamy hostingu z którego można wypłacić hajs.

Opublikowano

Ja bym pograł na jakiś ciekawych minigrach, których jeszcze nie ma.

Jeżeli mam wybierać z tych trzech to zdecydowanie hardcore, pod warunkiem, że ranga vip nie będzie ułatwiala gry, tak jak podałeś w temacie.

j

Opublikowano

żaden z tych

zrób fb

EasyHC jest za dużo. Zrób dobry serwer freebuild/skyblock z masą misji i bez vipów i innych ofert P2W typu kup vipa to dostaniesz fly.

Co miał by zawierać ten Tryb FB miałem taki serwer kiedyś ale nikt nie grał  (nawet z 5 ) 

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Opublikowano

Tylko dobry, rozbudowany FreeBuild + Survival. Wystarczy być odrobinę kreatywnym, aby zrobić fajny serwer na którym grałoby +100 graczy. Dodać ciekawe misje, jakieś achivementy, coś co przyciągnie graczy i pozwoli im cieszyć się grą na dłużej. Nie licz też na to, że serwer się utrzyma jeśli Ty, jako admin, będziesz wbijał na niego raz dziennie i siedział 15min. 

Nie bądź cham, daj + za wypociny ;)

Opublikowano

a co ma zawierać fb? działki, prace, fajną mape (nie taką jak na reallife że masz całe miasto), odnawialne kopalnie i jakieś dodatki ciekawe

Opublikowano

a co ma zawierać fb? działki, prace, fajną mape (nie taką jak na reallife że masz całe miasto), odnawialne kopalnie i jakieś dodatki ciekawe

Jak na moje oko zrób freebuild, naprzykład miasto gdzie ktoś może kupić lub pracować naprzykład w szpitalu i rozdaje butelki wody/zdrowie itd. Lub jako policjant jeśli ktoś coś ukradnie może go zwinąć do jaila/Więżienie :)

Opublikowano

Jak na moje oko zrób freebuild, naprzykład miasto gdzie ktoś może kupić lub pracować naprzykład w szpitalu i rozdaje butelki wody/zdrowie itd. Lub jako policjant jeśli ktoś coś ukradnie może go zwinąć do jaila/Więżienie :)

to nie jest freebuild tylko reallife

Opublikowano

Witam. Ja ci polecam zrobic skyblock bardzo popularny i jezeli bedzie sie roznic od innych to sporo graczy bedzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...