Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karty graficzne.

vstation001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie dotyczące kart graficznych. Jesli mam 2 wejścia na płycie głównej na kartę graficzną, w jednym slocie będzie Radeon HD 6970 a w drugim wepnę GeForce 220 GT to czy jak podepnę 2 monitory do 2 różnych kart graficznych, to czy będą ze sobą współgrać i będzie działać tak jakby były podpięte pod jedną kartę czy to tak nie działa?

Jeśli ktoś zna jakieś rozwiązanie, jakieś pomysły to słucham i dzięki z góry za pomoc.

Opublikowano

Gorzej bo a) mam jedną przejściówkę DVi - D-SUB a wolałbym używać tej lepszej karty na chociaż jeden monitor.

B) lubię kombinować i w przyszłości może bym zniósł stary monitor i podpiął 3 na raz bądź dodatkowo podłączyć przez HDMI do tv.

Chociaż może i prościej i byłaby taka możliwość, ale jednak chciałbym się tego dowiedzieć czy jest możliwość współpracy dwóch kart graficznych pod dwoma monitorami.

Opublikowano

tez mialem hd 6970 i tez mialem dwa monitory i tez jeden z nich byl na przejsciowce DVI-VGA i dzialalo to poprawnie i zupelnie nie rozumiem obchodzenia czegos na okolo skoro masz gotowe, byle podlaczyc

pewnie jest, ale za duzo pierdolenia, ale skoro to lubisz to szukaj sposobu, moze ci sie uda

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...