Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak grać na cheatera?

WhR

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Witam.
Co robić jak się gra na cheaty? Teraz tego gówna jest pełno, na mm'ach, overwatch'ach, myślałem że volvo, dość dobrze zabezpieczyła serwery, a tu odpalone gówna, biegają bo z rangi spadły, najlepiej wyjść z gry, grać (próbować) czy np: jak gram z kimś żeby wyszedł i dać surr?

Opublikowano

Osobiście zawsze gram do końca, reportuję co chwila, no powk****am się trochę, ale i tak dogram. Zrobić nic nie możesz (chyba, że lubisz cały dzień OW oglądać).

Możesz też prosić przeciwników żeby wywalili go, ale powodzenia :P

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Specjalista
Opublikowano

Się parodia zrobiła teraz :D Przez ten "nowy" system ludzie się wkurwiają i cheatują + promocja na cs robi swoje : D

Opublikowano

Grasz do konca a co mozesz zrobic lol :D wyjsc z meczu i bana dostac na 30 czy 7 dni xD? zreszta skad wiesz ze typ byl na odpale skoro promocja byla na csa albo dalej jest i duzo ludzi smurfuje .. 

hehe, co wy tam wiecie ze lema do dmg jebane haxy ;]

heh skoro spadles z lema do dmg to tam jest twoj poziom : ) 

Opublikowano

Osobiście zawsze gram do końca, reportuję co chwila, no powk****am się trochę, ale i tak dogram. Zrobić nic nie możesz (chyba, że lubisz cały dzień OW oglądać).

Możesz też prosić przeciwników żeby wywalili go, ale powodzenia :P

Jak będziesz reportował co chwilę to i tak to liczy się jako jeden także niepotrzebnie, aczkolwiek sam z przyzwyczajenia tak robię :D

Co do tego, że przeciwnicy go wywalą to nie ma szans bo zawsze cheater gra premade, overwatch jest od 6 reportów a na servie jest 10, enemy zreportuje go 5 razy natomiast jego team nie da reporta tylko będą pisali jeszcze na czacie ez gg ez pz suck dick itp itd.

Nie polecam grać mm kolega 7 winow na globalu 1 lose spadek do supreme, ja podobnie miałem 12 win na globalu 1 lose i spadek, drugi kolega spadek z dmg do gold3, beka max

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Nie polecam grać mm kolega 7 winow na globalu 1 lose spadek do supreme, ja podobnie miałem 12 win na globalu 1 lose i spadek, drugi kolega spadek z dmg do gold3, beka max

Od tego update na globalu zagrałem 7 meczy, 1 win, 2 remisy i 4 lose i wciąż nie spadłem :<

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

ja na smurfie miałem dmg, był remis i spadłem do gold 3 lol XDD

Opublikowano

Trudno grać na cheatera,odpaliłem sie na maxa i 3 gry wygrałem 16:0 grając na globalach i supremach :D Nie ma co sie meczyc

79160594027661829163.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...