Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam problem z myszka logitech g100s

KosciuszkoBest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zainstalowalem sterowniki do tej myszki i nie moge zmienic wartosci dpi na 400. Mam taką opcje, ale gdy klikam na ta wartosc, to wgl nie reaguje, a jak wpisuje normalnie np. 400 to zmienia mi samo na 500.

Mój system to windows XP 32 bit.

Opublikowano

Z reguły nie ma takiej opcji  ustaw inna albo zmień system , na systemach od w7 działa bez problemu wymuszanie 400 dpi

Możesz próbować jeszcze uaktualnić sterowniki. Czasem działa dobrze jak podłączy się inną myszkę serii G i na niej ustawi przynajmniej raz

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Z reguły nie ma takiej opcji  ustaw inna albo zmień system , na systemach od w7 działa bez problemu wymuszanie 400 dpi

Możesz próbować jeszcze uaktualnić sterowniki. Czasem działa dobrze jak podłączy się inną myszkę serii G i na niej ustawi przynajmniej raz

no trudno pogram sobie na 1000 dpi ;d, a systemu nie bede zmieniac, bo nie chce mieć spadków fps.

ps. 13 km ode mnie mieszkasz xD

Opublikowano

no trudno pogram sobie na 1000 dpi ;d, a systemu nie bede zmieniac, bo nie chce mieć spadków fps.

ps. 13 km ode mnie mieszkasz xD

Jaki sens ma pozostanie na Windows XP. Za niedługo to ty nie będziesz miał spadków FPS tylko wgl. sobie nie pograsz więc radzę ci zaktualizować do W7.

ps. Coś planujesz że obliczyłeś jak daleko od ciebie mieszka? ^^

Opublikowano

Jaki sens ma pozostanie na Windows XP. Za niedługo to ty nie będziesz miał spadków FPS tylko wgl. sobie nie pograsz więc radzę ci zaktualizować do W7.

ps. Coś planujesz że obliczyłeś jak daleko od ciebie mieszka? ^^

Po prostu rzadko sie zdarza, ze ktoś tak blisko kolo mnie mieszka z mpc ;d

No trudno jak to wina systemu ;/ Nie chce zmieniać XP'ka. Za dużo ważnych plików mam na dysku.

Opublikowano

Jeśli 1000 km to blisko wydaje się to być ciekawym spojrzeniem na odległość. 

Co mają pliki do tego ?  Wystarczy zainstalować inny system,  gdzie tu problem? 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...