Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Sprzedam/Zamienię Konto Steam Z CS:GO

Ameba69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy: Konto steam z Grą CS:GO

Metoda kontaktu: GG: 49288017, steam : http://steamcommunity.com/profiles/76561198105012998/Lub PW Na forum

Opis rzeczy: Posiadam Konto steam z grą cs:go Które chce wymienić na inne ( unranked lub silver) Lub sprzedać :) . Konto posiada bana na gry turniejowe jeszcze przez 4 dni. Na koncie jest prawie 5 euro w skinach . Konto Bez VAC

Oczekiwana/oferowana cena: CS:GO Lub oferty psc 

Zdjęcia/inne informacje:

Opublikowano

@quatro089

Byłem ofiarą scamu. Miałem po częsci to konto z kolegą. Grał na nim od czasu do czasu ale kiedy kupił swoje , wyciągnął z mojego konta skiny a ja odzyskiwałem ;) . Ale niemam co Ci się tłumaczyć ;)

Opublikowano

@quatro089

Byłem ofiarą scamu. Miałem po częsci to konto z kolegą. Grał na nim od czasu do czasu ale kiedy kupił swoje , wyciągnął z mojego konta skiny a ja odzyskiwałem ;) . Ale niemam co Ci się tłumaczyć ;)

" niemam " wiele wyjaśnia :)

Opublikowano

­nie rozumiem, co ma gra kolegi do blokady na wymianę? Skoro byłeś OFIARĄ scamu, to nie Ty powinieneś ją uzyskać, czyż nie? Moja osobista opinia nt. sprzedającego - nie polecam, zagmatwana sprawa, a druga rzecz, mianowicie - kto chciałby kupić konto steam z blokadą na wymianę...

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...