Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki hosting serwerów Minecraft polecacie wybrać spośród tych?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym was zapytać (wiem że już było dużo,dużo takich tematów) odnośnie tego, na czym założyć swój serwer.

Otóż chcę wybrać pomiędzy:

* Craftserve (Oferta Premium)

* Enderchest (Oferta Universal)

I prosiłbym was o opisanie co uznajecie za lepsze i dlaczego ?  Porównajcie craftserve i enderchest (co ten ma lub czego ten nie ma )

Słyszałem też, że na Enderchest Universal jest określona lość pluginów, które można wgrać. Nie wiem czy to prawda :/

Z góry dzięki za odpowiedź.

Opublikowano

Craftserve:

+ Super szybkie maszyny

+ Popularnosc

- Koszty

Enderchest:

- Universal gowno i tyle...

Ja bym ci polecil vpsy ovh/lvlup

<p><span style="color:#ff0000;">//</span></p>

Pomocnik
Opublikowano

No to wybietz lvlup.pro sloty są nielimitowane,tylko tam wyznaczasz ile chcesz Ramu.

Pomocnik
Opublikowano

Jest też Vps ;) 6GB Ram w ofercie EU zapłacisz 29,90 zł a na vps mozesz upiec dwie pieczenie na jednym ogniu. Minecraft serwer oraz TS załóżmy ze dasz 2 gb na ts i 4 fb na serwer mc no to masz ok. 20-25 slot na ts i ok. 50 slot na mc. Potem jak serwer sie rozrośnie to kupisz lepszego vps'a 16gb ram za 80 zł ;)

Opublikowano

Ani jedno ani drugie - te nielimitowane serwery to BUBEL! Kup lepiej VPS na lvlup.pro (co mogę Ci polecić bo miałem i byłem zadowolony) albo na OVH (ovh ma tańsze KVM'y)

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...