Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Miasto na modach

malacha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym zaprosić na mój prywatny server, kilka osób (max z 10). Serwer posiada whitelistę oraz stoi na paczce modów : FTB Infinity (najnowsza, ale nie extreme). Chciałbym utworzyć tam małe miasto/a , które będzie/ą się rozwijać. Serwer przeznaczony dla osób normalnych, nie grieferów/cheaterów. Gram free 4 fun. Serwer będę opłacał, ponieważ jest on na vps. Wszystkie próby griefu będą karane banem, a mapa będzie odtwarzana sprzed dnia griefu.

Aby dostać się na WL:

Nick:

Długość gry w mc:

Coś o sobie:

Podobny obraz

Opublikowano

Nick: notevery

Długość gry w mc: sporo ponad 3 lata 

Coś o sobie: Ogarniam dobrze mody, lubie pomagac nie wiem co więcej moge napisac :)

Opublikowano

Nick: DrMaku

Długość gry w mc: To już będzie 5 lat

Coś o sobie: Niegdyś wiele grałem na modach i teraz chciałbym do nich powrócić, ale jakoś nie chce mi się grac na singlu, więc chciałbym zagrać na tym serwerze.

lawsig_by_tomboyx98-d6t8ri0.png

Opublikowano

Nick: mrdzidekpl0

Długość gry w mc: od wersji gdzie nie było głodu (czyli jakieś 4-6 lat)

Coś o sobie: Chodzę do technikum geodezyjnego. Interesuję się ogólnie grami (nie chodzi mi o nołlajfienie ;) ) oraz programami c-geo i autocad i jak na faceta przystało oczywiście bronią :)

Opublikowano

Nick: michciK

Długość gry w MC: Od wersji beta, bodajże 1.2

Coś o sobie: Czternastoletni chłopak, lubię piłkę nożną i gry. Lubie grać na modach, ale na singlu mi się to jakoś nie widzi.

Opublikowano

Nick: ilegall

Długość gry w mc: Beta 1.4 (wcześniej tylko filmiki na YT :") )

Coś o sobie: Dużo czasu spędziłem w MC na modach, jednak po pewnym czasie kontakt się urwał w związku z czym zrobiłem sobie dość długą przerwę od tej gry. Chciałbym ponownie spróbować swoich sił na tym serwie :D

Czasem pogrywam sobie w Osu ze znajomymi ^ ^

ogólnie> 18 lat, maturka w tym roku i nie mam pojęcia co więcej napisać.

image1.png?uid=3402638&m=0

Opublikowano

Nick:Ruse_

Długość gry w mc: zacząłem grac w MC jak JJoker miał pierwszy sezon czyli z 600 lat temu

Coś o sobie:no life który nie ma czasu na komputer poniedziałek - piątek

Opublikowano

Nick:KlykPL

Długość gry w mc: Około 3 lata

Coś o sobie:Zaczełem grać w minecrafta bo przewaliłem 200 euro na jebanego jackpoty. 

Jeszcze kolega 

Nick:trol98

Długość gry w mc: Około 4 lat

Coś o sobie:Jestem młodym poważnym przedsiębiorcą . Inwestycje , inwestycje , i inestycje !!!

Opublikowano

ile w tej paczce jest modów ?

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

TO ma być prezentacja? Żadnych informacji, żadnych sceenów. Czysta kpina. Nie licz na dużą ilość graczy.

Na początku przeczytaj, potem dopiero pisz. Mam zamiar stworzyć miasto na modach - STWORZYĆ! Serwer będzie niepubliczny. 

Podobny obraz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...