Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z configiem

Queverr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po instalacji nowego systemu, pobrałem Steam, następnie CS:GO. Chciałem sobie zmienić cfg, więc podmieniłem sobie pliki, ze ścieżki C:/Program Files (x86)/Steam/steamapps/common/Counter-Strike Global Offensive/csgo/cfg.

Teoretycznie wszystko powinno być dobrze, lecz po odpaleniu gry config był klasyczny (tzn. domyślny). Na poprzednim systemie było to samo, lecz wtedy zainstalowałem cfg, przed pierwszym odpaleniem CS:GO. Dodam, że na moim drugim koncie cfg był inny, czyli to tak jakby Steam zapisywał nasz cfg. Mam nadzieję, że mniej, więcej dobrze i zrozumiale przedstawiłem mój problem. Liczę na szybkie odpowiedzi.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Opcję "Tylko do odczytu" mam ustawić na folder cfg czy na sam plik config.cfg?

Folder, który przerzuciłem miał już zaznaczoną opcję "Tylko do odczytu". Ustawiłem to jeszcze dla pliku config.cfg, ale też nic nie dało :/. Od czego to zależy? Dlaczego moi znajomi nie mają takiego problemu. Skoro przeinstalowałem system to raczej nic w opcjach systemowych nie jest poprzestawiane, żeby blokowało... Może to coś w Steam? Nie wiem, nie znam się

Opublikowano

Tak poprostu nie pamiętałem tej ścieżki, te numerki to jest twoje steamid. Zobacz kilka stron do tyłu tam jest link do strony która ci pokazuje steamid po wklejeniu linku do profilu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...